Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szüzesség elvesztése huszonéve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüzesség elvesztése huszonéves lányként egyéjszakás kalandban. Nagy butaság vagy várjak még az "igazira"?

Figyelt kérdés

Régebben elég zárkózott voltam, részben annak is tudom be a dolgot. Most kezdek megnyílni, így egyre több emberrel vagyok jóban, ám ők nagyrészt lányok. Volt meg van is mélyebb barátságom fiúkkal, de az más lapra tartozik.

Mit tegyek, várjak még? Hiába próbálok ismerkedni, elmenni erre-arra, néhány beszélgetés után bukik mindenkivel a dolog... Kapcsolatnak, randinak még a közelében sem voltam.

2017. márc. 27. 14:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%
Ha férfi lennél, gondolkodás nélkül mondanám, hogy igen, de lányként szerintem ne. Nem muszáj életed szerelmével, de keress egy olyan férfit, akiben megbízol és odafigyel rád.
2017. márc. 27. 16:43
 12/15 anonim ***** válasza:
Min bukik el a dolog? Szívesen beszélgetnék veled, ki tudja lehet túljutunk a néhányon.
2017. márc. 27. 16:49
 13/15 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem teljesen mindegy, csak azok csinálnak ebből nagy ügyet, akik még szűzek, amint megtörtént, teljesen meg leszel döbbenve, hogy "b*szki, ez volt olyan nagy dolog? semmi különös az egész".
2017. márc. 27. 17:31
 14/15 anonim ***** válasza:
71%

Ilyen téren nagyon hasonlítunk, én is lány vagyok és most leszek 23 éves.

Egészen mai napig nekem is a zárkózottságom, és a nagy önbizalom hiányom miatt nem szexeltem még soha. Nekem sem volt még soha senkim, még egy randi se.

Nagyon sokszor, korábban már nekem is felmerült a gondolataimban ez a szüzesség elvesztése szexkapcxsolatban, de soha sem mertem belevágni. Gondoltam, ha már ennyi éven át vártam, most csak úgy odadobni magam valakinek, akit jóformán nem is ismerek, hát az úgy hogy is mondjam... elég szär. Most is tudom, hogy ha ezt megteszem, tuti megfogom bánni ha netán egyszer lesz valakim akibe beleszeretek.

De igazából ma már nem is a szüzesség mihamarabbi elvesztése az, ami érdekel, hanem annál inkább maga az érzés, hogy milyen érzés lehet szexelni, amikor kényeztetnek, és a másik fél által élvezek el. Szóval, most hiába írják azt, hogy így várj, úgy várj. Ez nem csak szüzesség kérdés, mivel azért egy 23 éves nőben iszonyúan tombolnak a hormonok, nekem is vannak olyan időszakaim, amikor megőrülök a szexért, mindazok ellenére, hogy még sosem csináltam.

A lényeg, hogy ismerkedj több fiúval, ne csak lányokkal, mivel egy shoppingolási napon a barátnőiddel nem fogsz tudni férfiakkal ismerkedni. Menj el barátnőiddel olyan helyekre, ahol férfiak is vannak. A bulihelyeken nem feltétlen vannak mindig csak idióták, vannak normálisak is. Járj nyitott szemmel, legyen több önbizalmad, és mosolyogj sokat. :)

2017. márc. 27. 19:52
 15/15 anonim ***** válasza:
75%

Várj vele! Mindenképp. Én is elmúltam 18 az első alkalomig (mostani párom) és nem bántam meg.. Ne dobd oda magad az első jöttmentnek, akiben meg se bízol, nem is ismered és biztos lehetsz benne, hogy a saját igényeire fog figyelni, nem arra, hogy szűz vagy. Előfordulhat, hogy nem fáj, nem vérzel (nálam pl abszolút nem volt ilyen, más kérdés, hogy hónapokig hangolódtam a dologra, odafigyeltek rám...) de az is lehet, sőt az ilyen buliknál, tapasztalatlanként, fájni fog és még vérezhetsz is. Nem tudom, mik a szokások az ilyen egyéjszakásokba védekezés terén, de olvasva a kérdéseket, nem szívesen alkalmaznak óvszert, hanem majd "vigyázok" címszóval vagy "véletlen" beléd élvez vagy rosszabb esetben az előváladéktól leszel terhes.

Szóval, várj. Neked is jobb lesz, és ne felejts el védekezni (nem megszakítással..) :)

21L

2017. márc. 28. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!