Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Történt már veletek ilyen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már veletek ilyen?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi h előfordult-e már valamelyikőtökkel, h kiszúrtatok valaki teljesen ismeretlent, majd szép lassan elértètek h jóban legyetek és a végén kapcsolat lett belőle? Itt olyan esetre gondolok amikor tényleg nagyon ismeretlen az illető, tehát nincs összekötő barát/barátnő aki tudna segíteni..
2017. ápr. 14. 19:56
 1/8 anonim ***** válasza:
95%

igen történt már ilyen. A kérdésből gondolom, hogy lány vagy. Egy jó tanács, sohase várd meg hogy ő kezdeményezzen, állj a sarkadra! És ami eszedbe jut nehabozz, tedd meg!! ;) A volt párommal így szívtam meg. megfogadtam, hogy soha többé nem fogok óvatoskodni

(19l)

2017. ápr. 14. 20:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Valamikor pont azzal szúrod el, hogy túl hirtelen túl erőteljesen nyomatod neki. Ez mindenben így van 8szexualitáson kívül is). Nem szabad hirtelen rázúdítani valamit a másikra, mert az túl sok lesz neki.
2017. ápr. 14. 20:40
 3/8 anonim ***** válasza:
És utána már soha többet nem akar veled szóba állni :(
2017. ápr. 14. 20:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha internetes "találkozásra" is vonatkozik a kérdés, akkor igen, kétszer is.
2017. ápr. 14. 22:16
 5/8 A kérdező kommentje:

Első mi történt a volt pároddal ha szabad kérdeznem?:( (privit is írhatsz)

Hát attól nem félek h túl erőteljesen kezdeményeznék nála mert nagyon beszari vagyok és hiába néz engem meg ad jeleket, egyszerűen alig merem magam rávenni h odamenjek hozzá..:(

Elsősorban személyes találkozásra gondoltam, de igazad van online is lehetséges:)

2017. ápr. 14. 23:41
 6/8 anonim ***** válasza:
89%
Igen, sokszor. Lehetetlen szituációkban főleg. Légy bátor. :)
2017. ápr. 15. 16:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Online nekem is volt már :3. Most is együtt vagyunk.
2017. ápr. 15. 19:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Hol ismerted meg? Mennyire vagytok joban? Es szerinted leszbikus a lany?
2017. ápr. 15. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!