Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leszbikus lányok hogyan veszítik el a szüzességüket?
Férfi nem jöhet szóba ugye,vibrátort használnak egyáltalán?
Fontos kérdés ez egyáltalán nekik?
Köszönöm a válaszokat!
De a leszbikusoknál nem is számít cikinek ,mint egy hetero lány esetében ha pl.25 éves korában is meg van a szűzhártyája?Egyáltalán a leszbi lányok törekednek tudatosan arra ,hogy átszakadjon a hártya,vagy jön ahogy jön?
Ennyi erővel minden meleg pasi is szűz marad nem ?Ha itt a péniszhez kötik a szüzesség elvesztését akkor ott kössük a női nemi szervhez.
Butaság.Onnastól kezdve nem vagy szűz ha létesítettél másik emberrel szexuális életet.Én csak nőkkel feküdtem le,szerintem nem vagyok szűz!
Amúgy is pont nem érdekel hogyan vélekedenek erről a heterók!Vagy miért fáj az nekik ,hogy szerintük szűz vagyok.Törődjenek magukkal.Többször megkaptam már azt ,hogy ,de akkor szűz vagy és elmondtam ,hogy nem.De jöttek itt azzal ,hogy pénisz nem járt bennem ,na és akkor mi van!Legyen boldog,hogy benne igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!