Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Milyenek a magyar leszbikusok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyenek a magyar leszbikusok?

Figyelt kérdés

Külsőre?

Mennyire befogadóak stb..

2017. ápr. 11. 16:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Külsőre? Hát van szőke, barna, vörös, és fekete, és vannak ilyen színes hajúak is, és az egyik vékony, a másik meg magas, és van alacsony, középmagas, és akad duci is, vagy túlsúlyos, van rocker, van királynő, de a legtöbben még is csak átlagos kinézetűek, de persze nem hagyom ki, vannak butchok is, és igazán nőiesek is...

Remélem ennyiből érzed, hogy a kérdésed... Nah, ezt nem lehet így bemérni. Ugyanolyanok, mint akiket az utcán látsz, akikkel beszélgetsz, akikkel együtt dolgozol / tanulsz, akiket a barátaidnak hívsz, vagy akár azok, akikkel együtt élsz. Ugyanolyanok, mint a nem magyar lányok. Annyi különbséggel, hogy nem létesítenek se párkapcsolatot, se aktust férfiakkal.

Az, hogy mennyire befogadóak, vagy inkább elfogadóak... Az sem azon múlik, hogy magyar - e, és/vagy leszbikus. Ez a dolog teljesen máson múlik.

2017. ápr. 11. 16:24
 2/5 anonim ***** válasza:
35%

Külsőre változók.

Viszont nagyot tudnak ütni :(

2017. ápr. 11. 16:31
 3/5 anonim ***** válasza:
9%
Olyan fiúsak.Nem?
2017. ápr. 11. 16:31
 4/5 anonim ***** válasza:
97%
#3: Új dolgot tudtam meg magamról. Hosszú hajjal, sminkben és magassarkúban is fiús vagyok. Akkor meg mi a nőies? :D
2017. ápr. 11. 17:13
 5/5 MaryRead ***** válasza:

Magyarok. ;)

De komolyan nincs egy ilyen általános jellemzőnk szerintem. :)

2017. ápr. 16. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!