Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Akarhatott valamit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akarhatott valamit?

Figyelt kérdés
A múltkor a metrón ültem és felszállt egy nő 30-40 közötti lehetett (ha mondthatom akkor egyértelműen látszódott rajta hogy leszbikus és is az vagyok és rajtam is látszódik hogy az vagyok) és a fél matró üres volt de ő állt és egy megállóval arrébb konkrétan beleállt az arcomba (ami nem bántam mert eléggé bejött) és egészen addig ott állt amig le nem szált és nem tudtam eldönteni hogy mit akar? Mert mondom hogy a metró félig üres volt.

2017. ápr. 7. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
hát ezt már sose fogjuk megtudni, hogy mit akarhatott. Találgatni nehéz, de biztos hogy nem volt közömbös.
2017. ápr. 7. 20:00
 2/4 anonim ***** válasza:
77%
Sherlock Holmes sem tudná ezt megmondani.
2017. ápr. 7. 20:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért nem kérdezted meg, hogy nem akar-e inkább leülni meléd? Amúgy gondolod, hogy az volt? Szemeztetek is? Ennyiből amúgy azt gondolom, hogy igen, szerette volna ellátni a bajod :D
2017. ápr. 11. 09:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Valamit elírtam. Honnan gondolod, hogy az volt?
2017. ápr. 11. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!