Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhatott volna egy átlagos pasitól két csinos lány? Jól tettem hogy visszautasítottam?
Figyelt kérdés
Két csinos lány ismerősöm tegnap éjjel 11 kor felhívott hogy itt vannak ketten van náluk egy üveg házi pálinka és várnak. Beszélgetnénk, iszogatnánk, elszórakoznánk.
Én természetesen nemet mondtam úgy érzem hogy ez nem helyén való.
2017. jan. 29. 11:28
2/18 anonim válasza:
Szépen indult az előző éjszakai álmod, de felriadtál? Te szegény...
3/18 anonim válasza:
Ha ez tényleg megtörtént: iszogatni, és bulizni! Ha ismered őket, miért nem mentél el velük.... ? Lehet éppen azért te voltál a célpont, mert átlagos vagy.
4/18 A kérdező kommentje:
Neem biztos hogy szexelni akartak. Ez a kérdésem hogy lehet hogy azt akarták?
2017. jan. 29. 11:40
6/18 anonim válasza:
Te most vagy a nap trollja vagy, vagy a hét lúzere...
7/18 anonim válasza:
Szerintem is a pénz áll a háttérben. Ha nem beszélsz egyikükkel legalább heti szinten, akkor hátsó szándék lehetett a dologban...
8/18 TorrenteHosse válasza:
Nagyon helyesen cselekedtél... Megadnád a két "szemétláda" számát ? Beolvasok nekik ! Máskor fel se vedd a telefont!
9/18 A kérdező kommentje:
8. Egyik nővel hetente beszélek hogy hogy van mit csinál stb. Érdeklődünk egymás iránt
2017. jan. 29. 11:46
10/18 anonim válasza:
Akkor pénzt, szexért. Még mindig nem érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!