Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhatott volna egy átlagos pasitól két csinos lány? Jól tettem hogy visszautasítottam?
Figyelt kérdés
Két csinos lány ismerősöm tegnap éjjel 11 kor felhívott hogy itt vannak ketten van náluk egy üveg házi pálinka és várnak. Beszélgetnénk, iszogatnánk, elszórakoznánk.
Én természetesen nemet mondtam úgy érzem hogy ez nem helyén való.
2017. jan. 29. 11:28
11/18 anonim válasza:
Ha erdeklodtok egymas irant, akkor miert nem mentel? Lehet lett volna egy jo ested. Mit veszitettel volna? De oszinten...
12/18 anonim válasza:
Nem pénzt akartak, hanem csak ők már ittak. S szerintem az egyik össze akart veled jönni és a pia miatt bátrabbak lettek volna. Szóval, ha menntél volna, az egyik nem sokára lelép, s a másik marad ott meg te, s lett volna ami lett volna. Ha jól sejtem annál volt a buli amelyikkel gyakrabban beszélsz... Ezt szerintem buktad egy életre, hiába cseverésztél vele, nem fogsz vele összejönni ha egy ilyen ziccert kihagysz.
13/18 anonim válasza:
Te nem a hét, hanem az év lúzere vagy.
14/18 anonim válasza:
Főiskolán házibulikban csináltak "szórakozásból" ilyeneket csajok, aztán ha valaki bedőlt 1 hétig rajtuk röhögött a keménymag, szerintem jól tetted hogy leráztad őket. Persze nem kizárható az sem, hogy valós okkal hívtak de inkább nem arra szavazok.
15/18 anonim válasza:
Jó: akkor pénzt piára, egyebekre. Okés?
16/18 A kérdező kommentje:
13. Miért lennék lúzer?
Késő volt fáradt voltam másfél óra lett volna az út.....
2017. jan. 29. 12:25
17/18 anonim válasza:
Miféle baromság ez?
Valami nem kerek veled...
Velem volt olyan is, hogy bulihelyen megismertem két csajt és mindkettőt hazahoztam.
18/18 Macnab válasza:
Lemaradtál egy hármas szexröl te balek...másfél órát kellet volna utazni..úr isten..jol néz ki akivel dumálgatsz??? Na Ö tuti meglett volna a házi pálesz meg megoldotta volna a másik csaj bugyiletolási aggályát...ilyet nem szabad kihagyni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!