Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert jo az oralis szex?
Figyelt kérdés
A nok hany szazaleka szereti,mi a jobb adni vagy kapni?2017. márc. 26. 14:51
2/9 Ramone válasza:
... Persze csak nőnek adni mielőtt megtalálnak a buznyákok
3/9 anonim válasza:
En kiprobalnam milyen nyalni:D
De ugyhogy en kenyeztetem a csajt es o nem nyul hozzam:)
L
4/9 anonim válasza:
Adni
abból még soha nem lett gyerek
5/9 anonim válasza:
Gyerekek, figyeljétek már a kategóriát (leszbikusság), könyörgöm!
6/9 anonim válasza:
Én biszex vagyok. Szóval volt már részem nőtől kapott és nőnek adott orális szexben.
Az érzés maga nagyon jó. Élvezetes, de nagyon.
Egyébként adni és kapni nekem egyaránt jó volt.
7/9 anonim válasza:
Én adni szeretek lánynak. Imádom hallani ahogy sóhajtozik, nyögdécsel, látni ahogy beleremeg, megemelkedik időnként, érezni ahogy a hajamba túr, érezni az illatát... izgató. Szóval jó dolog nagyon. Én szeretek közben ujjazni is egy ujjal. Úgy mégnagyobb hatást tudok elérni.
L/L
8/9 anonim válasza:
Számomra azért jó, mert kezdőként csak így tudom elvinni a partneremet, amúgy élvezem a kapást is, csak éppen nem lesz ettől orgazmusom, szóval maradok annál, hogy adni jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!