Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus nők, mielőtt orális szexre kerül sor mindig lezuhanyoztok előtte?
Elég tapasztalatlan vagyok a szex tèren, viszont nem rég megismerkedtem egy fantasztikuuuus lánnyal, akivel lassan a szexre kerül a sor. A lényeg lényege az, hogy tudom, hogy randi előtt lezuhanyzom, elkészülök stb de mi van azokkal a párokkal, vagy mi lesz ha már huzamosabb ideje leszünk együtt és az ilyen előkészületekre nincs idő?! Mondjuk, ha pont akkor érkezel haza, a barátnőd már rá térne a lényegre de te megállítod, mert zuhanyozni akarsz? Vagy ilyen dolog csak az én fejemben van és nincs az ilyen dolgokkal probléma? :) Vagy ha èpp menstruálsz, olyankor is szexeltek? Vagy hogy működik ez?
Tudom, hogy elèg béna kérdések, de ez foglalkoztat egy ideje :D
Ha nagyon gáz a helyzet odalenn akkor megmosom a csapnál, zuhany nem.
Ha mens akkor is van csiklónyelvezés.
De sokan jobban szeretik a punci mint a tusfürdő illatot.
Ne foszd meg őket ettől.
Én úgy szeretem ha büdös egy kicsit.
Gyuri voltam.
NE FÜRGYÉ LE!
Bocs, muszáj volt :D
Persze nyilván egy alap dolog a fürdés, meg mindenképp jobban érzi magát az ember, ha tisztán kerül ágyba, vagy épp a másik elé. De gyakorlatilag azzal sincsen probléma ha "nincs idő" lefürdeni szex előtt. Tulajdonképpen én akkor szoktam nagyon igényelni, ha beesek egy koncertől, odaérek a munkából...napi kosz, jó meleg nyári programok után.
De pl ha csak felkelünk... Tegyük azt leugrunk a boltba, megcsináljuk az ebédet, megnézünk egy filmet... Akkor utána egyáltalán nincs akadálya.
Ha a partnerem van abba a szituációba, hogy megállít, mert ő szeretne lefürdeni, nyilván engedem neki (de mindig hozzáfűzöm, hogy gyorsan tegye)
A menzesz... Írták előttem is, nyalni attól még simán lehet, bár egyáltalán nem akkora élvezet egyik fél számára sem, de több mint a semmi. Persze ez nagyon személyfüggő. Ki hogy viszonyul hozzá, van aki teljes mértékben elutasítja és még csak hallani sem akar róla. Van aki meg teljesen félvállról veszi :)
Mivel mindketten naponta kétszer zuhanyzunk,alapjáraton nem kellemetlen szagú a nap végére sem,így nem állítjuk meg egymást,hacsak nincs valami extra dolog,pl.edzés után izzadtan érünk haza,vagy valami más miatt kell a zuhany.
L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!