Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus nők, mielőtt orális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus nők, mielőtt orális szexre kerül sor mindig lezuhanyoztok előtte?

Figyelt kérdés

Elég tapasztalatlan vagyok a szex tèren, viszont nem rég megismerkedtem egy fantasztikuuuus lánnyal, akivel lassan a szexre kerül a sor. A lényeg lényege az, hogy tudom, hogy randi előtt lezuhanyzom, elkészülök stb de mi van azokkal a párokkal, vagy mi lesz ha már huzamosabb ideje leszünk együtt és az ilyen előkészületekre nincs idő?! Mondjuk, ha pont akkor érkezel haza, a barátnőd már rá térne a lényegre de te megállítod, mert zuhanyozni akarsz? Vagy ilyen dolog csak az én fejemben van és nincs az ilyen dolgokkal probléma? :) Vagy ha èpp menstruálsz, olyankor is szexeltek? Vagy hogy működik ez?

Tudom, hogy elèg béna kérdések, de ez foglalkoztat egy ideje :D

2017. jan. 19. 18:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon gáz a helyzet odalenn akkor megmosom a csapnál, zuhany nem.

Ha mens akkor is van csiklónyelvezés.

De sokan jobban szeretik a punci mint a tusfürdő illatot.

Ne foszd meg őket ettől.

2017. jan. 19. 18:23
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha ragaszkodnátok előtte a zuhanyzáshoz, akkor csináljátok azt is együtt. Hangulatfokozásnak az se rossz. :)
2017. jan. 19. 20:04
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Alap dolog vagy ha nincs lehetőség rá akkor ott az intimtörlőkendő. 23 L
2017. jan. 19. 20:06
 4/14 anonim ***** válasza:
23%

Én úgy szeretem ha büdös egy kicsit.

Gyuri voltam.

2017. jan. 19. 20:17
 5/14 lalalaal ***** válasza:
53%

NE FÜRGYÉ LE!

Bocs, muszáj volt :D

2017. jan. 20. 02:56
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Az intim törlőkendő valóban jó megoldás. Mondjuk szerintem a punci tökéletes, ha 3-4 órával előtte is zuhanyzott a párom. Megőrülök az ízétől, imádom. :) És azt is imádom, ha annyira felizgul, hogy érzem az illatát ruhán keresztül is. Szóval nem kell túl gondolni a zuhanyzás dolgot. ;)
2017. jan. 20. 09:17
 7/14 anonim ***** válasza:
2017. jan. 20. 13:51
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Hacsak nincs döglesztő meleg, zuhanyozás után 2-3 órával simán mehet a szex. Annyi idő alatt biztosan nem lesz kellemetlen szagú.
2017. jan. 20. 21:21
 9/14 anonim ***** válasza:
97%

Persze nyilván egy alap dolog a fürdés, meg mindenképp jobban érzi magát az ember, ha tisztán kerül ágyba, vagy épp a másik elé. De gyakorlatilag azzal sincsen probléma ha "nincs idő" lefürdeni szex előtt. Tulajdonképpen én akkor szoktam nagyon igényelni, ha beesek egy koncertől, odaérek a munkából...napi kosz, jó meleg nyári programok után.

De pl ha csak felkelünk... Tegyük azt leugrunk a boltba, megcsináljuk az ebédet, megnézünk egy filmet... Akkor utána egyáltalán nincs akadálya.

Ha a partnerem van abba a szituációba, hogy megállít, mert ő szeretne lefürdeni, nyilván engedem neki (de mindig hozzáfűzöm, hogy gyorsan tegye)

A menzesz... Írták előttem is, nyalni attól még simán lehet, bár egyáltalán nem akkora élvezet egyik fél számára sem, de több mint a semmi. Persze ez nagyon személyfüggő. Ki hogy viszonyul hozzá, van aki teljes mértékben elutasítja és még csak hallani sem akar róla. Van aki meg teljesen félvállról veszi :)

2017. jan. 21. 08:23
 10/14 anonim ***** válasza:

Mivel mindketten naponta kétszer zuhanyzunk,alapjáraton nem kellemetlen szagú a nap végére sem,így nem állítjuk meg egymást,hacsak nincs valami extra dolog,pl.edzés után izzadtan érünk haza,vagy valami más miatt kell a zuhany.

L/L

2017. jan. 23. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!