Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus nők, mielőtt orális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus nők, mielőtt orális szexre kerül sor mindig lezuhanyoztok előtte?

Figyelt kérdés

Elég tapasztalatlan vagyok a szex tèren, viszont nem rég megismerkedtem egy fantasztikuuuus lánnyal, akivel lassan a szexre kerül a sor. A lényeg lényege az, hogy tudom, hogy randi előtt lezuhanyzom, elkészülök stb de mi van azokkal a párokkal, vagy mi lesz ha már huzamosabb ideje leszünk együtt és az ilyen előkészületekre nincs idő?! Mondjuk, ha pont akkor érkezel haza, a barátnőd már rá térne a lényegre de te megállítod, mert zuhanyozni akarsz? Vagy ilyen dolog csak az én fejemben van és nincs az ilyen dolgokkal probléma? :) Vagy ha èpp menstruálsz, olyankor is szexeltek? Vagy hogy működik ez?

Tudom, hogy elèg béna kérdések, de ez foglalkoztat egy ideje :D

2017. jan. 19. 18:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem mindig, de többnyire igen :) persze ez nem muszáj, valaki mint pl én is, így érzem jól magam szex közben :) de nem mindig jut rá idő, ilyenkor tényleg intimtörlőkendő...:)
2017. jan. 23. 19:32
 12/14 anonim ***** válasza:
50%

Kell a zuhany, főleg mint sokan már említették előttem "extrém dolog volt előtte", olyan amitől nagyon leizzatsz, te magad sem érzed jól a bőrödben> egész napos meló, edzés, nagy meleg, stb.

Zuhi után 3-4 óráig miért ne? Az együtt fürdés sem rossz :D

Mi eddig csak kétszer csináltuk úgy, hogy vkinek megvolt. Egyszer zuhanyzás közben, egyszer meg rendesen ágyban. Az igaz, hogy más élvezetet nyújt, de ha nem tudjátok megállni könnyen meglehet oldani. A csikló izgatás, nyalás pedig adja magát, ha nem zárkozik el az ember előle, csak ezzel vigyázni kell mert felizgat és utána már nehezebb megállni a konkrétabb szexet.

2017. jan. 23. 20:25
 13/14 anonim ***** válasza:
Max a bidén egy mosdás.
2017. jún. 14. 15:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem mindig zuhanyzunk, sőt szinte sosem jön ki úgy a lépés, hogy rögtön előtte lezuhanyozhassunk. Általában reggel zuhanyház, délután szex.. és semmi gáz nincs. Ahogy előttem mondták, én is imádom a punci illatát, sosem volt még kellemetlen szagú a barátnőmé és az enyém sem állítása szerint.
2017. jún. 15. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!