Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit tennétek, ha beleszeretnét...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha beleszeretnétek egy heteroszexuálus vagy aszexuális (? ) nőbe?

Figyelt kérdés

Teljesen rózsaszín ködbe borultam, nem is rövid ideje. A hölgyemény állítja, hogy nem vonzódik szexuálisan a saját neméhez, viszont látok benne "fantáziát". Úgy érzem sokszor flörtöl velem. Keresi a fizikai kapcsolatot is. Úgy érzem tetszik a hiúságának a rajongásom, s az is ha mást féltékennyé tehet velem. De stagnál a kapcsolatunk.

Nem vagyok túl jó a hódításban, inkább szererek az "áldozat" lenni. Inkább rafkós vagyok. Ő teljesen levett a lábamról. Biztosan észre is vette.

Volt már vki hasonló helyzetben? Inkább leépítetted a kapcsolatot vagy félreérthetetlen lépéssel zártad le?

2017. febr. 19. 20:48
 1/5 anonim ***** válasza:
mindannyiunk életében eljön ez a pillanat, én kb fél éve szenvedek. Közös a baráti körünk szóval nem tudok nem találkozni vele. Ő is flörtölget de azért mert tudja h bejön nekem és játszadozik. A megoldás: kerüld el ha lehet, és reménykedj h betoppan az életedbe valaki aki elfelejteti a csajt
2017. febr. 19. 20:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Vegyél erőt magadon, és hanyagold ha nem akarsz a magad ellensége lenni. Neki biztos kényelmes meg hízelgő a szitu, de nem érdekli te mit érzel- különben nem játszadozna.
2017. febr. 19. 21:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is voltam ilyen helyzetben, de jobb hamar rövidre zárni. Ha azt mondja nem vonzódik a saját neméhez, biztosan nem lesz belőle semmi. Ő jól szórakozik, neked meg annál jobban fog fájni.
2017. febr. 20. 10:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez még mindig jobb eset, mint amikor te vagy aszexuális és beleszeretsz valakibe, aki testi kapcsolatot szeretne veled, amire viszont te nem vágysz, mert neked csak érzelmi kötelék kellene :(
2017. febr. 25. 15:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem simogatja az egóját a te rajongásod, de lényegében nem akar tőled semmit. Hagyd a fenébe, keress olyat, aki tud viszont szeretni!
2017. márc. 6. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!