Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk 16-20! Beleszeretnétek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk 16-20! Beleszeretnétek egy ilyen lányba?

Figyelt kérdés

Külsőre:

-hosszú hullámos barna haj

-barna szem (fekete pöttyökkel)

-150 cm + 50 kg

-viszonylag formás test

Belsőre:

-megbízható

-hűséges

-szókimondó (ez által voltam már kínos helyzetekben)

-vakmerő, néha meggondolatlan

-eléggé pesszimista

-energikus

-valamibe (akaratom ellenére is) mindig belekeveredek

-nagyon szeretem a zenét, ezen a téren mindenevő vagyok (én magam is zenélek)

-imádok enni

-nem vagyok rossz tanuló, nyelvekből elég jó vagyok

Szerintetek miért lehet az hogy eddig 2 barátom volt és mindkettő megcsalt? Véletlen vagy velem van a baj?

16/L

2016. aug. 17. 13:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ezek alapján lehet beléd tudnék szeretni. A megcsaláshoz pedig túl kevés az infó hogy meg lehessen mondani. 20/F
2016. aug. 17. 13:43
 2/15 anonim ***** válasza:
Ha baj van egy lánnyal/nővel akkor sem megcsalás a válasz rá. Ezt te is tudod. Velük van a baj akik megcsaltak, te sokkal jobbat érdemelsz. Fiatal vagy, ne kapkodd el. Figyelj oda arra, hogy ki az aki igazán képes lesz téged szeretni és nem csalna meg senki miatt. Ehhez idő kell, ne ugorj egyből rájuk. 16 évesen 2 bukott kapcsolat... Hát ez sehogy se jó...
2016. aug. 17. 13:50
 3/15 anonim válasza:

Ha nem lennél pesszimista akkor lehetne róla szó ;) 16f

Próbálj meg optimista lenni hidd el sokat segít sikeressé válni az életben.

2016. aug. 17. 13:51
 4/15 anonim ***** válasza:

Ahhoz, hogy valakibe beleszeressek, azért sok olyan tényező is kell, amit ilyen tárgyilagosan nem lehet leírni, szavakba önteni. Mindenesetre az alapján, amiket írtál valószínűleg szimpatikus lennél, mert én is elég pesszimista és cinikus tudok lenni időnként, na meg igen nagy zenegeek vagyok, több hangszeren játszom, és érdekelnek az idegen nyelvek, nagyon szeretek más nyelveken olvasni vagy filmet nézni.

Az, hogy megcsaltak, meg szerintem nem a te hibád,hiszen nem te voltál a hűtlen fél. 19/F

2016. aug. 17. 13:59
 5/15 anonim ***** válasza:

Ha ez mind igaz, szerintem a legtöbb velem egyidős beléd tudna :)

magam is egy kicsit pesszimista vagyok, de én inkább realistának mondom magam. Ahogy előttem írták, a megcsalás nem a te hibád volt. De ne add fel, lesz úgyis normális barátod, csak próbálkoznod kell ;)

16/F

2016. aug. 17. 14:00
 6/15 anonim ***** válasza:

Persze, a megcsalás meg emberfüggö, vannak segfejek

16F

2016. aug. 17. 14:07
 7/15 anonim ***** válasza:
Ezek alapján elég nagy rá az esély:) 17F
2016. aug. 17. 14:11
 8/15 anonim ***** válasza:
Igen
2016. aug. 17. 14:16
 9/15 Friko válasza:

Most itt van 2 kérdés is ugy hogy mind a kettőt legjobb tudasom szerint valaszolom meg.

Nos az hogy ki járna veled. Itt elég erősen azt érzem hogy azért irtad körbe magad mint egy árucikk hogy megfigyeld hányan ugranak rád ezzel szerezve kis önbizalmat ilyenek. Amiket leírtál én elég érdekesnek tartanék veled egy kapcsolatot ezt érts pozitív értelemben. Csak az a baj hogy én is szeretek enni és esélyes hogy egy falatot nem adnék neked a kajámból sry :ccc.

Hogy a barátaid miért csaltak meg? Nem tudom hisz nem ismerlek de ennek a két álltalános oka hogy vagy te nem tudtad ugy kielégiteni ahogy ő akarta :/ vagy egy "pénisz" volt mind a két palid és mindenre ugrott aminek szét volt téve a lába. Pontosabban megtudnam mondani ha tudnam mi történt a kapcsolatban stb de igy csak ezt a kettőt tudom elkepzelni.

2016. aug. 17. 15:05
 10/15 2-es vagyok ***** válasza:

Nekem nagyon tetszene egy ilyen lány :)

Ha beszélgetnél írj nyugodtan ^^

20/f

2016. aug. 17. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!