Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok, ti mit tennétek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti mit tennétek ha beleszeretnétek egy lányba aki kicsit messze lakik tőletek?

Figyelt kérdés
Nem csak kép alapján. Tehát kameráztatok is és úgyis bejöttetek egymásnak.:)
2011. márc. 6. 17:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mennyire messze?
2011. márc. 6. 17:02
 2/11 anonim válasza:

hát én pont ilyen helyzetben vagyok :/

őszintén nem tudok mit csinálni... próbálom elfelejteni és más lányt keresni de nagyon nehéz

2011. márc. 6. 17:03
 3/11 A kérdező kommentje:
Pl: 433-459.9 km
2011. márc. 6. 17:08
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha fiatal vagy még és iskolába jársz, akkor nem vagy sajnos abban a helyzetben, hogy összeköltözzetek, vagy legalábbis elköltözz otthonról. Valószínűleg, ha nem láttad még akkor azért szerelemről nem is igen beszélhetünk, inkább csak vonzalomról. Szerintem ne ringasd bele magad ebbe a dologba és legközelebb olyan lánnyal kezdj el ismerkedni, aki közel lakik.
2011. márc. 6. 17:12
 5/11 anonim ***** válasza:
Hát barátommal mi pont ilyen helyzetben vagyunk... De már szervezzük, hogy költözzön ide, csak még az egyetemet el kell intéznie. Szerintem túlélhető, ha komolyan álltok hozzá.
2011. márc. 6. 17:15
 6/11 anonim ***** válasza:
hát ha pár száz km 1-4 száz akkor még akár lehet találkozni hetente két hetente megoldható
2011. márc. 6. 17:21
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát elvileg a szülei elakarnak onnan költözni ahol most laknak és pont ide egy hozzám közeli városba.. Csak hát mikor van az a "valószínűleg?":D
2011. márc. 6. 17:21
 8/11 anonim ***** válasza:

nem leszek szerelmes egy kameraképbe........

szerintem keféljetek a neten.....

2011. márc. 6. 17:26
 9/11 anonim ***** válasza:
igaz fele távolságra van tőlem de 3 éve vagyunk közel együtt:) ez a két emberen múlik. nyílván akit hajt a vér és nem tud megülni a seggén és kalandkereső üzemmódba van esélytelen. f/20
2011. márc. 6. 18:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Keresnék mást, annyit nem ér az egész.
2011. márc. 6. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!