Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha beleszeretnétek egy lányba, aki azt mondja, hogy házasság előtt nem akar szexet, továbbállnátok?
Hát nehéz kérdés, mert 20 évesen már nem szívesen "tartogatom" a szüzességem és egy házassághoz nekem fontos lenne azért tudnom azt is, hogy képes-e, hajlandó-e a testi szükségleteimet is kielégíteni a lány.
Bár azért ha a "stb" részbe beleférne neki mondjuk a petting is, kicsit könnyebben mondanék igent.
20/F
persze,hogy kitartanék.
tudom,hogy amit mond az 1 dolog,
meg amit csinálni fogok az édes ki testével megint 1 dolog.
uh beszélhet nekem összevissza,úgy sem hiszem egy szavát sem és előbb-utóbb megdugom úgyis.
a legnehezebb esetem is kb 3 hónapba telt mire megvolt.
más esetben,ha mondjuk nagyon gazdag,arisztokrata családból származik a lány,akkor viszont a jövőm érdekében tényleg képes lennék várni az esküvőig,addig dugnék 10 másik nőt helyette, problem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!