Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ha beleszeretnetek egy Pasiba es mikor szexre kerulne a sor kiderulne h kicsi a farka akkor mit tennetek?
Figyelt kérdés
Lenne neki vagy 9-10 cm allva vagy lehet kisebb nem tom, kinevetnetek vagy elfogadnatok?2016. ápr. 13. 12:58
1/8 anonim válasza:
Szűz mária repedt sarkára mondom, nem értem. Ez annyira életszerűtlen, hogy ott egy 10cm farkú fickó és te ülsz letargiában csak ott előtte, mert nem tudod eldönteni, hogy nevess-e vagy fogadd el. Elég messze vannak egymástól. De eleve ne mértem. Ott vagy a sráccal, akivel dugni akarsz és kiderül, hogy kicsi a farka, mit tennél? Hát szexelnél b+, azért mentél oda, nem? Ez olyan, mint hogy reggelire eltervezed, hogy bezabálsz BigMac menüből, de "Segíthetek Peti" közli, hogy jelenleg csak kisadag sültrumpli van. Mit tennél? Kiröhögöd, vagy kéred a BigMac menüdet kis krumplival?
2/8 anonim válasza:
Természetesen együtt lettünk volna akkor is, az már más kérdés, hogy utána napokig bőgtem volna, hogy lehetek ilyen peches.
Mostmár 15 éve élek nemi életet, szerencsémre a kis pénisszel rendelkezők elkerültek.
Na jó, találkoztam egy-két olyan férfivel, nem is volt második alkalom.
De ki nem nevetnék ezért senkit.
3/8 anonim válasza:
Magamban lehet röhögnék, de biztos kipróbàlnâm őt ,ha nem jó dobom vagy tartok mellette szeretőt , de ha jó akkor folytatâs tovàbb
4/8 anonim válasza:
Megfordítva a kérdést: te lelépnél egy kismellű vagy széles csípöjű vagy lófejű csajtól ha beleszerettél amúgy?
5/8 anonim válasza:
#4-esnek érdekes a feltevése, de mégis más.Attól mert egy nőnek például kicsi a melle, attól még lehet veszettül jó az ágyban.De ha kicsi a cerka, az a jó büdös életben nem fog gyönyört adni.
6/8 anonim válasza:
Lófej, kismell, széles csipő nem csak ott derül ki :)
Ráadásul egyiknek sincs akkora szerepe az orgazmusban, mint egy pénisznek.
Nem zavarna a kis méret, exemnek 12 cm volt és nagyokat élveztem, kíváncsian próbálnám ki.
21L
7/8 anonim válasza:
Megfordítva ez lenne: te lelépnél ha kiderülne, hogy tág a csaj? Válaszom: dehogy lépnék le. Lehet ő lenne a legjobb :P
8/8 anonim válasza:
4-es vagyok, azért lássuk be nem csak a pénisznek van szerepe a nő orgazmusában, mondom ezt fiúként. Igen tény az általam felsoroltak nem kapcsolódnak a szexhez ( mondjuk a tág csípő, meg a mell azért csakcsak), de ha belszeret valaki a másikba, akkor azt nem is a farka mérete vagy a punci odvassága vagy a nő orgazmuskészsége vagy vagy ...teszi. A farokméretről nekem mindig a leszbikusok jutnak eszembe, ott nincs kuki mégis van öröm ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!