Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor es hogyan jottetek ra, hogy leszbikusok vagy esetleg biszexualisak vagytok?
Ja és sokkal jobban a lányok felé húz a szívem ennek ellenére is
(4-es voltam)
egy cipőben járunk kedves kérdező még én sem vagyok biztos mindenben
elkezdtek érdekelni a leszbikusokról szóló sorozatok/filmek/történetek meg úgy általában minden
egyre gyakrabban néztem meg más lányokat is úgy ahogyan eddig még nem
18/L
ha valaki szeretne beszélgetni ezzel kapcsolatban az nyugodtan írjon :) nem igazán tudom, hogy kivel kellene erről beszélnem félek, hogy miként reagálnának erre mások :(
Már oviban is érdekeltek a lányok, először lánnyal "csókolóztam", oviban:D
Alsóban semmi jele nem volt annak, hogy a lányok (is) tetszenének, majd csak 6.-7.-ben kezdődött el úgy igazán. Tesi öltözőben egyre többször bámultam meg a lányokat.
Egész életemben kétszer voltam szerelmes fiúba, és csak kb kétszer smároltam fiúval.
Lányokkal viszont többször is.
6.-ban az egyik nagyon jó barátnőmmel többször is csókolóztunk, csak szórakozásból, viszont már éreztem, hogy valami nem okés.
Aztán 7.-ben szerelmes lettem a legjobb barátnőmbe(bár inkább nevezném fellálgolásnak, vagy nemtudom:D) , vele is többször smároltunk. De ez a "szerelem" aztán hamar elmúlt, a kapcsolatunk azóta már eléggé megromlott, nem tartjuk a kapcsolatot.
8. utáni nyáron egyik barátnőm nálunk aludt, egy ágyban aludtunk,ölelkezve. Aztán elkezdtük egymást simogatni, smároltunk(de nem akkor volt először), és aztán lefeküdtünk. Vagyis olyasmi:D
De a fiúk is vonzanak. Csak nem igazán állnak velem szóba:D
Tavaly nyár óta tudom biztosan, hogy biszexuális vagyok. Viszont ezt senkinek sem mondtam el. A szüleimnek nem is szeretném, mert nagyon homofóbok:/
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!