Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ha társkeresőn írna neked egy roma lány?
Figyelt kérdés
Természetesen egy intelligens hangvételű levelet.Illetve ha te látnád egy roma lány profilját,(a képekről,a bemutatkozó szövegből kiderül,hogy tiszta és értelmes),írnál neki?
20/Roma/L
2017. febr. 15. 17:27
11/18 anonim válasza:
Én nem jönnék össze roma lánnyal... teljesen más kultúra, szokások, értékrend, életvitel stb. Nyilván erről nem tehet, és akadhat kivétel ezalól. Viszont nem "kockáztatnék", bocsi. (Ezt úgy írom, hogy sokáig egy félroma lány tetszett, szóval tapasztalatból)
L/Bi
12/18 anonim válasza:
Nem akarnék vele ismerkedni, ugyanis nem tetszik a sötét bőr, se nőkön, se férfiakon. Meg a romáknak vannak jellegzetes arcvonásaik, amiket szintén nem igazán találok szépnek.
13/18 anonim válasza:
Persze, ha szép és igényes, akkor lecsapnék rá. :)
14/18 anonim válasza:
Ugyan azt vallom.. kár, hogy a leszbikus kategória. :)
Már csak az értelem miatt is.. wáhh. :))
Sok sikert kívánok, azért!
15/18 anonim válasza:
Örülnék, mert én is félig külföldi származású vagyok, és láttam már sok szép roma lányt:) 21/L
16/18 anonim válasza:
Egy probát mindenki megér(demel).
Vissza írnék.
17/18 anonim válasza:
Azt, hogy szörteleníts és tisztítsd rendesen a puncid. Nem akarok beokádni, amikor leérek. Ha szép kis Pocahontas vagy,, jöhetsz amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!