Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek is ilyen nehézkesen megy az ismerkedés?
Alig találok olyan lányt, akivel legalább egy kellemes beszélgetést össze tudnék hozni. Megértem, hogy nem tudjuk mindannyian nyíltan vállalni azt, hogy a saját nemünkhöz (is) vonzódunk, de mégis mindenhol nehézségekbe ütközik az ember. Nálatok is így van ez? Ti hogy ismerkedtek?
21/L/L
Így van igen.Hogyan? Elég nehezen.Első szerelmem, aki iránt szerintem még mindig vannak érzéseim, csak görcsösen próbálom elfojtani őket, messzire költözött azóta, ha próbálok se tudok ismerkedni.Mégis hol? Nehéz kérdés.
l/l
Ezt írja a kérdező: "Alig találok olyan lányt, akivel legalább egy kellemes beszélgetést össze tudnék hozni."
Egyedül azt nem értem, mi köze a leszbikusságnak meg a felvállaláshoz a beszélgetéshez? Ha ismerkedési szándékkal írsz a másikra, az meg ilyen kuka végig, azt nem érdekled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!