Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Volt már más is ilyen helyzetb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már más is ilyen helyzetben? Homofóbia családon belül.

Figyelt kérdés

Röviden csak annyi, hogy anyámnak coming outoltam úgy egy éve, és azóta látom rajta, hogy megutált, és persze degeneráltnak gondol, és elhordja a melegeket/leszbikusokat mindennek. Nem tudom mit kezdjek a helyzettel. Megértem, hogy számára ez nem normális...

Igazából csak jó lenne beszélgetni valakivel aki járt már ilyen cipőben. :/

2016. dec. 26. 21:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%

Miért mondtad el neki?

23/F

2016. dec. 26. 21:31
 2/17 A kérdező kommentje:
Így hozta az élet, és nem volt más választásom, mivel rájött. Nem állt szándékomban elmondanom, legalább is nem addig amíg vele élek...
2016. dec. 26. 21:33
 3/17 A kérdező kommentje:
#3 ezt most remélem anyámnak szántad :D
2016. dec. 26. 21:41
 4/17 anonim ***** válasza:
78%

Egyetlen egy dolgot tehetsz, mégpedig azt, hogy tiszteletben tartod azt, hogy ő nem tudja elfogadni azt, hogy leszbikus vagy. De véleményem szerint felesleges erőbefektetés volna az, hogy elfogadtasd vele a dolgot, mert úgysem fog sikerülni. Viszont azt tudd, hogy ez a te életed, a te magánügyed és nem tartozol senkinek sem elszámolással a szexuális életedről (a párodon kívül). Szóval amit én tennék a helyedben az az, hogy próbálnám elkerülni, hogy a szüleim házában vele mutatkozzak. Viszont ha a barátnőd anyukája jobban el tudja fogadni a dolgot, akkor inkább legyél ott együtt a barátnőddel, már ha mindenképp valamelyikőtök szülői házában kell lennetek.

23/F

2016. dec. 26. 21:46
 5/17 A kérdező kommentje:

Persze soha nem fogja elfogadni, megértem, nem is akarom vele elfogadtatni, csak az a baj, hogy közbe meg engem tipor el, mert olyanokat mond amivel durván megbánt...

Szerencsére párom édesanyja elfogad és szeret engem is, és anyám nem tudja hogy van valakim mert akkor teljesen el is "tiltana" a dologtól..

2016. dec. 26. 21:50
 6/17 anonim ***** válasza:

Sajnos amíg nem tudsz lelépni otthonról, addig kénytelen leszel hallgatni a hülyeségeit és közben a lelked is kénytelen lesz tönkremenni. Ha még tanulsz, beszéld meg a szüleiddel, hogy legyél kollégista, és akkor suli után együtt lehetsz a barátnőddel. Viszont ha már dolgozol, akkor kereshettek egy olcsóbb albérletet és akár össze is költözhettek.

23/F

2016. dec. 26. 21:53
 7/17 A kérdező kommentje:

21.53

Köszönöm a válaszaidat, már csak fél évet kell átvészelnem, és akkor megszabadulok anyám beszologatásaitól...

2016. dec. 26. 21:56
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
Homofobia a családon belül a leggyakoribb. 'hogy a szomszéd Marcsikája/Pistikéje kinek tartja oda, az lehet érdekes beszédtéma de alapesetben érdektelen. De3 az, hogy nem lesz unokám mert ....... az tönkrevág!
2016. dec. 26. 22:03
 9/17 A kérdező kommentje:
Dr.Slpeen...-.-" ha veszekedni szeretnél akkor azt tedd máshol, értelmes válaszokat vártam, mondjuk nem olyan homofóboktól mint te. De nyilván azért jársz a topikban, mert a szánalmas kis életedet valami "izgalommal" akarod kitölteni, mondjuk veszekedéssel, meg azzal, hogy másokat lehúzol...gratulálok szép életcél.
2016. dec. 26. 22:03
 10/17 anonim ***** válasza:

Szia! En 14 voltam amikor elmondtam Edesamyamnak, hogy leszbikus vagyok, kb. 16-7 eves koromig nagyon minimalisan szolt csak hozzam. Onnan csak javult a kapcsolatunk, mar a paromat is ismeri es imadja. Szerintem teljesen soha nem fogja elfogadni, de legalabb torekszik ra. Adj neki idot, mast sajnos nem tudsz tenni. Ha beszelgetnel irj nyugodtan. Remelem a legjobbakat!

20L

2016. dec. 27. 02:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!