Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mennyi az esélyem, hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélyem, hogy egy ilyen család elfogadja azt, ami vagyok?

Figyelt kérdés
Nálunk nem nyílt titok, hogy mindenki homofób, egy bizonyos szintig. A testvéremet addig nem zavarja, amíg nem előtte csináljak, vagy nem vele "csinálják". Apám nyíltan kimondja, hogy homofób, és úgy is viselkedik ezek az emberek felé. Anyám, szerintem sejti, hogy mi a helyzet nálam, mivel egyre többet mesél arról ,hogy ilyen meg olyan párokat/műsort látott, habár bevallom leginkább elrettentő példaként hozza fel ezeket, és úgy áll hozzájuk (annak ellenére, hogy semmi köze nincs annak a nőnek a valláshoz), hogy isten nem így teremtett minket, mert csak egy férfi meg nő alkothat családot és így tovább stb,stb. Egy ilyen család, szerintetek képes lenne elfogadni, hogy a lányuk leszbikus? Nem féltem a családi kapcsolatunkat, mert már évek óta megromlott a köztünk lévő viszony, de, ha kidobnának esélyem se lenne sehova menni és az utcára kerülnék. Ti mit gondoltok erről?

2016. júl. 19. 20:39
 1/5 Umaku ***** válasza:
Hagyd, hagy jojjenek ra ok. Nem kell kiseloadast tartanod hogy milyen vagy. Azt csinalsz amit akarsz,csak ne kosd az orrukra. Sokaig hallgathatnad oket utana.
2016. júl. 19. 20:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Inkább ne hagyd, hogy megtudják. Majd ha lesz hova menned akkor már hagyhatod. Hasonló a szitu itt is, csak egyikőjük se mondja ki nyíltan, hogy homofób. Apum elküldene a p.ba ha megtudná. Szerintem ezt érzed te is nagyjából, hogy mi lenne a reakció. Drukkolok azért :) Meg remélem, hogy a barátnőd is elfogadja, ha titokban tartod őt a családod előtt :)
2016. júl. 19. 21:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Amíg a lábamra nem álltam, nem szólnék. Főleg ha szerinted kitennének. De roppant rosszul esne, ha a családom ez miatt fordulna el tőlem..
2016. júl. 19. 21:21
 4/5 anonim válasza:
Sajnos nálam is hasonló a helyzet. 2 és fél éve vagyok együtt a párommal és nem tudják a szüleim. Itthon lakok és nem tudom, hogy direkt nem jönnek rá vagy tényleg nem veszik észre. Párszor kérdezget a fiúkról, de olyankor kijelentem, hogy engem nem érdekelnek és ezek után sem jön rá, hogy mi a helyzet. Ha konkrétan kimondanám, hogy együtt vagyok egy lánnyal félek, hogy kidobnának. Szerencsére a párom megérti a helyzetem és nem neheztel rám ez miatt.
2016. júl. 23. 01:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem erőltetném a dolgot, amíg nem lesz saját munkahelyem és legalább egy albérletem. Amíg a szüleid házában laksz, ők etetnek, ruháznak, addig az van, amit ők akarnak. Ez a nagy igazság.
2016. júl. 23. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!