Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben változott a kapcsolatod a szüleiddel miután felvállaltad magad?
Nekem nagyon szoros a kapcsolatom velük,de azt hiszem ideje lenne elmondanom, hogy leszbikus vagyok. Érdekelnének a ti történeteitek,hogy hogyan,miben változott meg a szüleitek,testvéreitek hozzáállá miután előbújtatok.
24/L
Biszex vagyok,semmibe nem vàltozott meg a kapcsolatunk. Ugyanolyan mint előtte.
22/l
Lány: -apa, leszbikus vagyok!
Apa: -mi???? Az én lányom nem lehet leszbikus!!!!!
L: -de te, és apu is melegek vagytok!
A: -és mi vagy te valami kib.szott homofób?
Anyunak pár napja mondtam el. Azóta sokkal jobb a kapcsolatunk. Húgom tudja kb. 2 éve, vele nem vagyok túl jóban és valamilyen szinten ő úgy érzem elítél engem. Apu meg mama bem tudja még.
24L
Ez sajnos családja válogatja.
Nekünk mindig rossz kapcsolatunk volt a szüleinkkel, mindkét bátyám folyamatosan pszichológushoz, pszichiáterhez jár, sajnos rám is férne némi, ráadásul az egyik bátyám meleg, így megtapasztaltam milyen az itteni hozzám hasonlók sora.
Ikerházunk van, a bátyám át lett száműzve a másik házba, nem hozhat haza soha senkit mindig ki kell vennie egy hotelszobát, ha éppen feljön Szegedről a barátja és társai. Anyám a háta mögött becsmérli, lehorja, hogy a melegek kétszeresen is pedofilok (ez aztán a logika barátom), közben meg amúgy hozzáteszi, hogy de hát ő egy elfogadó ember. Itthon sajnos csak megy a jópofizás mindenki felé, 0 mögöttes tartalommal. :/ Tehát eszemben sincs ilyeneket elmondani, egyáltalán nem a szüleimre tartozik a MAGÁNéletem.
De a bátyámnak egy hete mondtam el, és nem volt különösebben meglepő reakciója. Úgy beszélt tovább, mintha általános dolog lett volna, bár az anyám már 4 éve arról faggatta őt, hogy ugye én nem vagyok leszbikus, tehát biztos elég sok szó volt már rólam a hátam mögött. Nem tudom, a gaydar miatt vagy miért... Csak azt remélem, hogy a szüleimnek nem köp be. :)
Közel 2 éve mondtam el, hogy biszexuális vagyok. Anya kicsit sem fogadta jól. Azt mondta, hogy válasszak, hogy hetero vagy homoszexuális vagyok, nem értette, hogy ez nem így megy. Azóta heti téma a szexualitásom. Én sem vihetek haza senkit, a batárnőmről sem tudnak, pedig most volt az első évfordulónk a múlthéten. Elég rossz így élni, de remélem, ha elkezdem az egyetemet minden megváltozik.
19/l/bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!