Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért ilyen nehéz párt találni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz párt találnia egy leszbikusnak?

Figyelt kérdés
Próbálkoztam már szórakozó helyen és interneten is de akikkel eddig találkoztam vagy együtt voltam nem akart kapcsolatot nagy részük csak szexet akart.

2016. dec. 7. 20:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%

"Ha szeretnél beszélgetni írj :)

De csak ha küldesz képet

amivel bizonyítod, hogy lány

vagy." :DDDDDDDDDD az komoly. Mert egy pasi nem kuldheti el egy lany kepet. Latszik hogy 17 eves vagy

2016. dec. 8. 16:40
 12/16 anonim ***** válasza:

Nehogy azt hidd, hogy csak a leszbikusoknak nehéz.... hiába nézek ki jól és kapok pozitív visszajelzéseket ismerősöktől, fiúktól lányoktól egyaránt, már évek óta nincs barátnőm de még más egyéb sem max a jobb kéz xD

20F

2016. dec. 8. 16:43
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenkinek nehéz. Azt mondják jól nézek ki és nem vagyok teljesen elviselhetetlen ennek ellenére nem találok még alkalmit se max olyat aki nem igazán a szexi kategória. Pedíg biszexként enyém lehetne a világ. :D De kitartás! (: 22/Bi/L
2016. dec. 8. 20:16
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem is írhattok ha szeretnétek beszélgetni (csak nálam idősebbek pls) 18LL
2016. dec. 9. 17:40
 15/16 anonim válasza:

Igazából Nekem is írhattok, de én most csak 'kalandvágyó' vagyok elsősorban. :)

19/bi/lány/Budapest

Egyébként hogy válaszoljak a kérdésedre, én személy szerint nem rég szakítottam barátommal, és most inkább csak kis szeretgetésre van igényem mint komolyabb kapcsolatra. Plusz nálam otthon nem tudja család hogy kétkapus vagyok, és meg is lennék kövezve a nagy keresztény szemlélet miatt.

Bár ha beleszeretnék egy lányba teljes szívemből ezt leszarnám igazából, de bármennyire szeretem a nőket, azért férfi mellett látom magam hosszútávon.

2016. dec. 9. 21:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Úgy érzem itt magam, mint valami társkeresőn xD
2017. jún. 18. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!