Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz párt találnia egy leszbikusnak?
"Ha szeretnél beszélgetni írj :)
De csak ha küldesz képet
amivel bizonyítod, hogy lány
vagy." :DDDDDDDDDD az komoly. Mert egy pasi nem kuldheti el egy lany kepet. Latszik hogy 17 eves vagy
Nehogy azt hidd, hogy csak a leszbikusoknak nehéz.... hiába nézek ki jól és kapok pozitív visszajelzéseket ismerősöktől, fiúktól lányoktól egyaránt, már évek óta nincs barátnőm de még más egyéb sem max a jobb kéz xD
20F
Igazából Nekem is írhattok, de én most csak 'kalandvágyó' vagyok elsősorban. :)
19/bi/lány/Budapest
Egyébként hogy válaszoljak a kérdésedre, én személy szerint nem rég szakítottam barátommal, és most inkább csak kis szeretgetésre van igényem mint komolyabb kapcsolatra. Plusz nálam otthon nem tudja család hogy kétkapus vagyok, és meg is lennék kövezve a nagy keresztény szemlélet miatt.
Bár ha beleszeretnék egy lányba teljes szívemből ezt leszarnám igazából, de bármennyire szeretem a nőket, azért férfi mellett látom magam hosszútávon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!