Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A homoszexuálisok hogy találnak maguknak párt?
Ugye nincs az emberek homlokára írva, hogy azonos neműhöz vonzódik vagy összever ha megtudja hogy én olyan vagyok ...
Próbáltam társkeresőket is, de vagy nincs a közelemben, vagy már talált magának párt, vagy nekem nem jön be ... Mert hát ugye nálunk is úgy működik mint a heteroknál, ők se jönnek össze az első emberrel akit meglátnak az utcán ha tetszik ha nem ...
Mit csináljak ???
22/L
Köszi :D ... eddig azt hittem hogy mindenki aki a saját neméhez vonzódik az homoszexuális ... és azon belül vannak melegek meg leszbikusok...
A meleg bárokba is egyébként úgy egyedül nem jó menni ... mondjuk és sehová sem megyek szívesen egyedül ... itt a környezetemben meg nincs olyan aki eljönne velem ...
Észre lehet venni a másik emberen,ha bejövős...
Nézz a szemekbe és meg fogod látni a számodra ideális személyt! Figyelj oda!
Itt is lehet ismerkedni meg más oldalakon is.
Én élőben nem próbáltam,ezért erről nem tudok nyilatkozni.
Ha szeretnél ismerkedni vagy bárki más nyugodtan írj /írjatok :)
21l
Jol mondja az 5-os!
2-es! Te ugyan hogy hivnad azt aki a sajat nemehez vonzodik???
Biologia oran nyilvan hianyoztal betegseg miatt ami nyaktol felfele tombol...
A meleg es a leszbikus vulgaris szavak, nem meghatarozo biologiailag!
Hivatalosan ket megnevezes elfogadott a hetero es a homoszexualis!
Ebbe beletartoznak a ferfiak es nok egyarant!
... az a baj hogy akit kinézek magamnak az tuti hetero... erre volt már kétszer is példa ...
Aki a környezetemben leszbi vagy biszex, annak vagy van már valakije, vagy nem tetszek neki (meg ő se nekem) ...
A lányokhoz hiába közeledek néha jobban, csak poénnak veszik, a pasik viszont nagyon buknak rám valamiért ( alig tudom őket lerázni, pedig még a hajam is rövid )
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!