Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A homoszexuálisok hogy találnak maguknak párt?
Ugye nincs az emberek homlokára írva, hogy azonos neműhöz vonzódik vagy összever ha megtudja hogy én olyan vagyok ...
Próbáltam társkeresőket is, de vagy nincs a közelemben, vagy már talált magának párt, vagy nekem nem jön be ... Mert hát ugye nálunk is úgy működik mint a heteroknál, ők se jönnek össze az első emberrel akit meglátnak az utcán ha tetszik ha nem ...
Mit csináljak ???
22/L
Én a társkeresés úgy oldottam meg, hogy teljesen hétköznapi módon elkezdtem barátkozni, aztán igyekeztem a flörtölés felé terelni a dolgokat.
Ez volt mindig a választó. Itt vált el érdekli-e a dolog. akiben volt érdeklődés, úgyis észrevette hogy meleg vagyok, aki meg nem, annál nem erőltettem tovább.
28N
Társkereső oldik nem feltétlen rosszak, bár én is csak akkor használtam/használom őket ha már hosszabb ideje nincs barátnőm.
Itt is lehet ismerkedni, én nem egy olyan lányt találtam aki közel lakik hozzám és találkoztunk is már > társkeresőkön is. De jobban preferálom az élőben ismerkedést- ami nem mindig jön be :D
Sajnos én is abba a kategóriába tartozom, hogy nagyon ritkán mondják meg rólam, hogy leszbikus vagyok és rengeteg fiú kezd el érdeklődni irántam ha beszélgetünk vagy egyszerűen meglát egy szórakozóhelyen.
Lányok ritkábban xD eddig csak 2 lány jött oda hozzám, akik be is jöttek és később lett is afférunk, első barátnőm is közéjük tartozik.
Nyúltam már nem egyszer félre, úgyhogy nem egyszerű kiszúrni ha valaki leszbikus, kivéve azoknál akikről lesüt vagy konkrétan elkezd veled flörtölni. Én már nem is hiszek a gaydaromban ezek miatt xD
De ha pl bejön egy lány és elkezdünk beszélgetni elég könnyen lehet olyan mederbe terelni, hogy kiderüljön volt-e már kapcsolata csajszival vagy bejön-e neki az ilyesmi- van e hajlama. A nehéz olyan helyett találni ahol ismerkedhetsz :D
Nálunk van melegbarát hely ami elég klasszul fel van újítva de alig vannak, max hétvégén este ha van meghívott dj-zenekar-valaki de akkor is a többség általában fiú.
Keresgélj tovább, itt is írhatsz embereknek, akár nekem is de csak a sokadikra fogsz olyat találni aki a közeledben lakik (kivéve ha szerencsés vagy :D)
20/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!