Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha a baratnőd azt kérné tőled, hogy felcsatolhatóssal dugd meg őt?
Én imádnám megtenni! :D Ha látnám rajta, hogy élvezi, az nekem csak még nagyobb öröm lenne :)
(Bár én nem leszbi vagyok, hanem biszex) :)
16/L
#9: Én például azt sem szeretem, ha belém az ujjukat teszik. Egyszerűen nem "jó" érzés, ha bennem matatnak, nem emellett azért vagyok lánnyal, hogy ő vele szeretkezzek, ha farkat akarnék magamban, pasival lennék. :D De nem ez a fő ok. Hanem mint mondtam, egyszerűen nem szeretek semmit magamban. Ezért.
Ahhoz, hogy csináljam meg inkább a másik ok a mérvadó, amit felvázoltam.
Én nagyon élvezném, ha megdugnának vele, már a gondolattól is bizsergek. :D
L
Szívesen megtettem, ha a barátnőm megkért rá, nekem bejött. A fordított helyzet nem volt annyira izgató, de az elsősorban amiatt, hogy a behatolás nem igazán elégít ki.
27N
Mar miota gondolkodom rajta.. 2eve szeretnem kiprobalni, de meg nem indultunk el sajnos a megvalositas utjan:/ meg sosem voltam fiuval, lannyal viszonyt mar egy parral, es mindegyiknek leszogeztem ha egyszer en fiuval leszek az maskepp nem tortenhet csak is igy. Szeretnem, izgat a gondolat, es tuti hogy 1.eves evfordulo utan beadom hogy csinaljuk meg :D drukkoljatok nekem :$
19/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!