Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leszbikusság sokkal elfogadottabb a homoszexualitásnál?
A 6-os Mondta meg a frankot!
A gorogoknel mindeg is a ferfiszex volt a csucs es elfogadottabb csak most valtozott az ido es most epp a noiszex a fhasza mert elkorcsosultak az erdeklodok es nem emlekeznek a regmultra.
Es hat a 11-es is Megmondta az igazsagot ,foleg az utolso mondataban van az igazsag!
A sok ferfi erre veri es ezert "elfogadott"
6. vagyok ismét.
11. Ha ennyire nem tetszik, hogy megnéznek titeket, mondok egy különleges dolgot, amire még nem gondoltál:
Ne az utcán éld a nemi életed, és akkor senki se fog azon gondolkodni, leszbi vagy-e vagy sem.
Gondolok itt csókra, taperolásra, stb.
Normális esetben sem nálatok, sem a heteroknál nem vagyok kíváncsi arra, hogy izgatjátok fel egymást.
Ha a 4 fal közt csinálod, nincs közönség, nincs nyáladzó had és nem fog érdekelni senkit a dolog.
Nem az van véletlenül, hogy tetszik, hogy megnézek titeket? Még ha nem is ebben a mértékben ahogy teszik, de örülsz annak, hogy jelenség vagytok együtt? Mert ha nem így van, miért nem az otthonodban éled meg a romantikátokat és a nemiségeteket is? Ugyanez vonatkozik a heterokra is ne aggódj.
Kedves 15., 11-es vagyok.
Nem fogom meg a barátnőm kezét nyilvánosan, esetleg talán belekarolok és úgy sétálunk. Nem csókolózunk nyilvánosan, nem ölelkezünk, semmi. Szórakozóhelyen, ha ketten vagyunk, folyamatosan oda jönnek pasik, ami nem is baj. Csak ha azt mondjuk, hogy nem szeretnénk ismerkedni, nem szeretnénk semmit sem azon kívül, hogy iszogatjuk az italunkat meg lazulunk, akkor azt miért nem lehet elfogadni? Nem beszélve, ha addig fajul, hogy már elmondjuk, hogy egy pár vagyunk, akkor jönnek az idióta kérdések, hogy dehát miért, olyan szépek vagytok, blablabla. Rohadtul unalmas és idegesítő. Jelenségek vagyunk, de nem azért, mert leszbikusok vagyunk.
15. vagyok ismét.
Értem, akkor tehát nem feltűnősködsz ...
Akkor csak simán szép vagy a szemükben és azért.
De egy másik kérdés, hogy miért kell pl nekem téged elfogadni?
Már ami a szexuális irányultságodat illeti.
Eleve miért kéne hogy érdekeljen hogy te kikkel hogy szexelsz?
Max ha én is szemet vetek rád és megmondod az igazat, hogy csajod van nem pasid.
De akkor se kell nekem azzal törődnöm szerintem hogy te épp csajjal vagy, vagy szeretnél lenni, ha épp olyan helyzetben vagy.
Ami ebből engem kell hogy érdekeljen, hogy én személyesen nem kellek. Hogy miért, az már nem kell hogy érdekeljen.
A "foglalkozz a saját dolgoddal" illene ide a leginkább. Hogy mindenki csak azzal foglalkozzon, ami érinti.
Ezt azért neked és rajtad keresztül a homoszexuális embereknek mondom, vagyis írom, mert ti várjátok el, hogy elfogadjanak.
Közben meg azt kéne elvárni, ami régebben természetes volt, hogy az embereknek ez a magánélete, és nem más foglalkozik az ő magánéletével, mindenki a sajátjával.
Nézz meg egy ókori római képet.
Sok irányultság van ott, heteri-bi-homo és senki se akarja megölni a másikat azért, amit csinál. De nem is büszke senki magára, egyszerűen élik a saját életüket.
A mai nap ez teljesen átfordult, mindenki a másik magánéletével van elfoglalva.
Ha valaki homo, akkor az a "meleg büszkeség" nevű betegségben éli a napjait, és úgy gondolja ki kell hirdetnie kikkel szokott lenni.
Közben meg egyáltalán nem kellene, senki se kérdezte és nem is akarja tudni.
Persze sok hülye hetero is van, akik a helyett hogy otthon dugnának a párjukkal, szapulják, verik a homokost.
De nem a hülyéket kéne alap mintának venni...
Értem, szóval azt szeretnéd hogy ne cseszegessenek ezért.
Jó, hát ez jogos, de ne aggódj, nem csak nálatok van ez.
Ha nekem nincs senkim egy darabig, megy a kíváncsiság, hogy miért nincs, keresek-e stb.
Közben meg ha van, ha nincs, az is teljesen intim dolog.
Ezt nem kell feltétlen összekötni azzal, hogy pasival, vagy csajjal vagy.
Az, hogy csorgatják a nyálukat, az azért van mert izgató vagy valószínűleg számukra.
Gondolom szépnek számítasz és az a "hiba" a dologban.
Ez mondjuk bunkóság, de nem mindenki csinálja szerintem.
Vagy ha úgy van, kulturáltan is lehet csinálni, hogy te se vedd észre igazán.
Szóval lehet hogy a közösségek, ahol te jársz azokkal van a gond, hogy ott nincs túl magas kultúra.
Lehet ismeretséget kéne váltani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!