Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elfogadottabb a női, mint a ffi biszexualitás?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 21. 23:09
2/9 anonim válasza:
A mocskossági faktor miatt. A szex mocskosságát a férfi adja. Mert ő a "nagy szőrös állat" és a testnedvei mindenhova spriccelnek. Azzal, hogy egy nő egy másik nővel hempereg, igazából semmi mocskos nem történik. De ha két férfi csinálja ugyanezt, na akkor jöhet sperma fürdő, meg a székletes farok elképzelések.
4/9 anonim válasza:
szerintem nagyon jól kifejtették a többiek..de azt még hozzá tenném, hogy a nőkből már bármit ki lehet nézni..ez még semmi, tényleg nagyon undorítóan tudnak viselkedni. És ugye nekünk még erre feláll a farkunk (nekem is), mert ez még izgató azok mellett amit szoktak csinálni..Pl amikor leszopnak egy pasit , és egymás szájába köpik a cuccot azt még a mai napig nem tudom hova tenni:D...
5/9 anonim válasza:
Csak képzeld el, hogy két szép csaj leszbül, aztán meg ugyanezt két fiúval. Melyik a visszataszítóbb?
6/9 anonim válasza:
Nezopont kerdese!
Mitol lenne elfogadottabb??
A nok koreben kevesen valjak be hogy oket ugy izgatja ket pasi mint ket no a fiukat!
En mivel lany vagyok undorodom a meleg noktol es ellenben meg pont az izgat a ket ferfinel amit elottem irtak negativumkent!
Bocsanat az izlesemert....
7/9 anonim válasza:
Buta társadalom, ennyi. Amúgy én nem teszek különbséget a kettő között. Akinek így tetszik, akkor csinálja így. Semmi közöm hozzá és hát ki vagyok én, hogy ítélkezzek afelett, hogy ki kivel kufircol.
8/9 anonim válasza:
Biszex vagyok,de ha fel akarom magam izgatni,női szerelmeskedést nézek inkább.
Nagyon inkább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!