Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintek elfogadottabb a női biszexualitás vagy leszbikusság mint a férfi bi és homoszex? És ha igen miért?
Leszbikus/biszexuális nő:
Semmivel nem elfogadottabb,ez csak a közhiedelemben van így. Mivel (sajnos) a mai világban is a férfiaknak adnak többet a véleményére,így ezek az álláspontok is hozzájuk igazodnak. Egy leszbikus nőt addig fogadják el a férfiak,amíg úgy hiszik,hogy potenciális partner vagy szórakoztató "eszköz". A nő-nő kapcsolatot mint erotikai szórakoztatást definiálják a pasik. Mikor rájönnek,hogy ha egy ilyen beállítottságú nővel nem tudnak kapcsolatot kezdeményezni vagy követelni tőle a szórakoztatást,akkor az adott nő éppolyan gyűlölté válik,mint bármely másik homoszexuális/biszexuális személy.
Viszont! Véleményem szerint a társadalom 2 nemből áll,ezért mindkettőnek van álláspontja. A heteroszexuális nők a leszbikus/biszexuális lányokra mint veszélyforrásra tekintenek. Egészen egyszerűen és ostobán úgy fogják fel a dolgot,mintha az említett lány minden gondolkodás és megfontolás nélkül rájuk rontana. Nagyon utálom ezt a fajta viselkedést,sok ember szerint a másmilyen szexuális beállítottságú embereknek nincs ízlése és válogatás nélkül bárkivel lefekszik. Számomra érthetetlen miért gondolják így,de elég ostoba feltételezés.
Homoszexuális/biszexuális férfiak:
Azt hiszem,hogy nyilvánvaló,hogy a heteroszexuális férfiak mennyire elutasítják más szexuális orientációjú társaik létezését. Régebben divatnak számított az ilyen beállítottságú férfiak fizikai bántalmazása,és sok elvakult férfi ezt a mai napig alkalmazza (családi tapasztalataim bizonyítják). Mivel a férfiaknak még most is nagy "hangjuk van" és továbbra is a két nem közül övék a több szó joga,ezért a médiába és a köztudatba is úgy égették bele a homoszexuális/biszexuális férfiakról alkotott képet,mint ha az ellenséges vagy beteges lenne. Ilyen módon pedig ez valamilyen szinten kihat a női nem véleményére is.
A heteroszexuális nők álláspontja szerintem nagyon változó és színes. nem hallottam még két ugyan olyan véleményt. A filmekben igazi divattá vált,hogy a homoszexuális férfinak heteroszexuális nő a legjobb barátja. Bizonyos esetekben ez akár lehetségesnek is mondható,viszont vegyünk például egy iskolát. A nők általában a férfiak véleményére adnak,ezért ha az adott férfi elutasítja a homoszexuális férfi létezését és arra ösztönzi a társait,hogy bántsák,akkor a női tanulók is hajlani fognak a véleményére,azaz ugyan olyan magatartással lépnek fel a homoszexuális fiúval szemben.
A társadalomelfogadó képessége és ennek megnyilvánulása összetett dolog. Lényeg a lényegben,hogy bármiben is térsz el az átlagtól,lehet ez külső,belső,beszédkészség,fizikai állapot,vagy akár szexuális vonzalom és még sorolhatnám,akkor a társadalom "normális" (relatív fogalom) rétege a legtöbb esetben kirekesztéssel viszonyul hozzád. Bárkiről beszélünk,legyen férfi,nő,leszbikus,biszexuális,homoszexuális,mindenkinek nehéz az átlag rétegbe beilleszkedni.
Se biszexuális se leszbikus nem vagyok de kinek mi az elfogadhatobb!! Szerintem a társadalom azért fogadja el elöbb a bi és leszbikus nőket/lányokat mit a homoszexuális férfiakat mert két csak együtt izgatobb mint látványra mint érzésre...
nagyon kevés olyan nő van aki 2 pasit akar egyszerre az ágyban (kb a nők 39%-a) de a férfiak (85-90%-a ) ki akarja probálni 2 vagy több nővel!!
És a csajok egymás bunciába nyulkálnak addig a pasik lecumizzák vagy fenékbe teszik egymást... de ez csak az Én véleményem L
* két csaj izgatobb
előző voltam
A hetero férfiak egy része mindenképp kinyalja a nőket és ez jó nekik. Ezért ha egy nő nyal ki egy másik nőt az ismerős szituáció és a pasi fejében inkább írígyli a nyalós nőt mint iritálná. Férfi férfival esetben a heteroszexuális férfi nem tudja beleképzelni magát a helyzetbe ezért elítélőbb.
Ennek az elítélésnek a gerjesztésére ma már nagyon rájátszik a média is azzal, hogy propagálja, szinte követendő céllá magasztolja fel a másságot.
Társadalom (összes nő és férfi és lány és fiú együtt) a biszexuális nőket tolerálja legjobban, aztán a leszbikusokat és a legkevésbé a homoszexuálisokat.
Amúgy a homoszexuális férfiak főleg, hogy még egy helyre is járnak a tavikat utálja a legjobban.
A nemenkénti dominancia eltérés annyira alapvető, hogy ahol ez oldódik akkor az közösség kihal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!