Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten a közös maszturbálás elfogadottabb mint vidéken?
Figyelt kérdés
Szerintem azzal semmi gond nincsen ha 2 srác vagy 2 lány közösen önkielégít, talán szexuálisan többet is tudnak adni a partnerüknek.
Én vidéki vagyok, de ott ez tabu téma még haverok között is, de a fővárosban ez nem annyira véres "bűn". Nektek mi a véleményetek erről?
22/f
2016. jan. 18. 10:18
1/8 anonim válasza:
Nálunk ez általánosban bevett dolog volt (10 évvel ez előtt), pedig nem lakok Bp-n.
2/8 anonim válasza:
Nem tudom,de nekem fővárosiként sem volt még ilyenben részem sajnos.
21/F
3/8 anonim válasza:
18/f én kipróbálnám ,de nem találok hozzá megfelelő partnert.
4/8 anonim válasza:
#3: milyen számodra a megfelelő partner?
5/8 anonim válasza:
Én vidéki vagyok,de mi a haverokkal elég gyakran csináljuk.
6/8 anonim válasza:
szintén vidék és mi is verjük együtt van hogy egymásét
7/8 anonim válasza:
Nem tudom, nem foglalkozom a közvéleménnyel. Azt csinálok ami jó nekem (meg a partnernek ha van).
8/8 anonim válasza:
Videken es bpen is eltem mar, sehol se volt ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!