Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevallaljam vagy sem?
Az a helyzet hogy van egy leszbikus baratnom En hetero Vagyok es szoktunk beszelgetni a szexrol,egesz pontosan a dugasrol!
En mondtam Neki hogy a pasim nagyon jol csinalja ,imadok Vele lenni,mire a baratnom benyogi,hogy ebben O is nagyon jo mert az eddigi baratnoi nem panaszkodtak!
Allitolag nagy mestere a felcsatolhatosnak es azt szeretne bebizonyitani,hogy O jobban dug mint a pasim! Persze Rajtam...
A kerdesem az lenne,hogy bevallaljam vagy sem?
Fura mert O leszbi En meg hetero Vagyok!
9,10
Az a baj hogy jokat irtok, de a kommentetek vegen mindketten ra akartok beszelni!
Igen hetero Vagyok es ha megdugatom Vele magam akkor mar min. Biszex!
Ez nem ugy van hogy probald ki ha raszoksz leszbi Vagy , ha csak kiprobalod akkor hetero.
Valoszinu nem megyek bele mert utanna a lelkiismerettel nem tudnek mit kezdeni...
Igen, ráakarunk beszélni, mert hidd el, hogy ebben semmi rossz dolog nincs, ami miatt lelkiismeret furdalásodnak kell lenni. Egy dolog miatt lehetne, hogy van barátod.
És igen, így működik, hogy ha továbbra is kívánsz egy nőt, akkor biszex vagy. Ezt sajnos egy csomószor ki kell fejtenem kérdések alatt, de őszintén szólva utálom kifejteni, mert időigényes. :"D De most a helyzet megkívánja, mert nem érted miért mondjuk, hogy próbáld ki.
Na. Remélem érthető leszek. :D
Vannak ugye a leszbikus, biszex és a hetero lányok. Nos, a helyzet az, hogy a hetero és a biszex között nem is olyan nagy a szakadék, mint az ember gondolja. A hetero lányok többségében ott lapul a biszex hajlam. Némelyikben nagyon mélyen és nehezen lehet a felszínre hozni, van akinél meg könnyebben felszínre hozható. Szerintem a hetero lányoknak több fajtája van:
1. Kíváváncsi heterok. Ők általában egyszer tesznek dolgokat azonos neművel. Hogy miért csak egyszer az más kérdés, több oka lehet. Az egyik pl. hogy ezután az egy alkalom után jön rá, hogy neki nem azonos nemű kell, hanem egy pasi. A másik eset pont az ellenkezője. Lehet hogy az együtt töltött éjszaka után meg pont hogy megbizonyosodik arról, hogy igen, valóban vonzanak a lányok is. Előfordulhat az is, hogy ezt nem tudja elfogadni, mert túlságosan fél a társadalmi nyomásoktól. Pl. hogy a barátai elfordulnak tőle, a családja szintén elfordul tőle, másként tekintenek rá stb. Úgy gondolja, hogy a saját érdekében inkább elnyomja azt a hajlamát, hogy a saját neméhez is vonzódik.
2. Igazából erre nem tudok megnevezést, csak elmagyarázni tudom. Vegyünk egy lányt, aki eddig csak fiúkkal járt, csak fiúkba volt szerelmes, csak fiúkkal szexelt, csak fiúk mozgatták meg a fantáziáját stb. Így abban a hitben van, hogy ő bizony hetero. Aztán történik valami. Pl. Új ismertségre tesz szert, szerez pár új barátot, köztük egy szép lányt is. Észreveszi magán, hogy gyakran figyeli a másik lányt. Mert olyan szép haja van, olyan szép nagy mellei vannak, olyan szép formás feneke van és még jó fej is és árad belőle egy olyan kisugárzás, ami őt baromira vonza. Aztán egyre többet gondol rá, elkezd róla szexuális dolgokat is fantáziálni, míg nem rájön hogy kívánja, kifulladásig akar vele szexelni. És bumm. Egy eddig "hetero" lányból kaptunk egy biszexet. Az igazság az, hogy sosem volt teljesen hetero. Csak eddig nem tudta, mert eddig senki nem váltotta ezt ki belőle. Ha szerencséje van az embernek, akkor még fiatalon rájön. Ha kevésbé van szerencséje, akkor idősebb korban veszi észre, mikor már komoly kapcsolata, esetleg családja is van. Viszont ha komoly kapcsolatot akarunk, akkor a biszexekkel vigyázni kell. Mindkét nemhez képesek vonzódni és tudnak ingázni. Hol az ellenkező neműekre vannak rábukva, hol az azonos neműekre. Persze mindkettőre is tudnak, de akkor az egyik nemhez való vonzódás kicsit dominánsabb lesz. És a biszexnek is vannak különböző fajtái.
-Van aki csak szexelni képes azonos neművel.
-Van aki szexelni is tud és szerelmes is tud lenni azonos neműbe.
-Van aki komoly kapcsolatot, szerelmet és szexet is eltud képzelni azonos neművel.
-Van aki komoly kapcsolatot csak ellenkező neművel tud elképzelni, de szexet mindkettővel.
Stb.
3. Teljes heterok. Ők csak és kizárólag az ellenkezű nemmel tudnak szexelni, párkapcsolatot kialakítani, szerelmet érezni.
4. És akkor már ne hagyjuk ki a sorból a leszbikusokat sem. Ők csak és kizárólag a saját nemükkel tudnak szexelni, párkapcsolatot stb. Viszont náluk is előfordulhat (hallottam már ilyet), hogy leszbikusból biszex "lett". Ugyanaz a szitu, mint a heteroknál, csak fordítva. Ők sokáig azt hiszik, hogy leszbikusok, nőkhöz vonzódnak csak, aztán egyszer csak megjelenik a szőke herceg fehér lovon, aki megváltoztatja a szitut.
Véleményem szerint ez így van. De ez persze nem biztos, nem vagyok szakértő, így én látom/gondolom. Ezért mondják, hogy próbáld ki. De persze szabad országban élünk szerencsére, maradjon is így, te döntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!