Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevallaljam vagy sem?
Az a helyzet hogy van egy leszbikus baratnom En hetero Vagyok es szoktunk beszelgetni a szexrol,egesz pontosan a dugasrol!
En mondtam Neki hogy a pasim nagyon jol csinalja ,imadok Vele lenni,mire a baratnom benyogi,hogy ebben O is nagyon jo mert az eddigi baratnoi nem panaszkodtak!
Allitolag nagy mestere a felcsatolhatosnak es azt szeretne bebizonyitani,hogy O jobban dug mint a pasim! Persze Rajtam...
A kerdesem az lenne,hogy bevallaljam vagy sem?
Fura mert O leszbi En meg hetero Vagyok!
hát..
pl ha a pasid előtt dugna meg a barátnőd, akkor lehet az még a pasidnak is bejönne :D
a barátnőd is megkapná az esélyt, meg (amennyiben izgat kicsit is téged) te is jól érezhetnéd magad
Az a kerdes ,hogy mas hogy van ezzel mit tenne a helyemben?
Vagy ez nem akkora dolog?
Hogy van ez a lanyok kozott , belefer igy is hogy hetero Vagyok mert egy ferfi is dug akkor nem sokban kulonbozik ha most egy no csinalja?
hát ha hetero vagy, akkor az azt jelenti, hogy az ellenkező nem izgat, ergo, ha kipróbálnád a csajjal, és hajlasz rá, akkor nem vagy hetero, hanem van benned biszex beütés.
ha izgatja a fantáziád egy kicsit is a barátnőd, akkor dugasd meg vele magad :D bocs, hogy így írtam le, máshogy nem tudom.. ha neked "mindegy" hogy a pasi vagy a csaj dug, csak te legyél dugva, akkor már tényleg nem tudom mit ragozol még ezen a kérdésen.
Én kipróbálnám. Kíváncsi lennék, hogy valóban olyan jól dug-e, mint ahogy mondja és erről másképp nem lehet meggyőződni csak úgy, hogy ha engem is megdug. Nem dől össze a világ, ha belemész. Lesz egy jó napotok. :)
És ha kipróbálod attól még nem leszel leszbi. Ha mégis lennének utána érzéseid pl. hogy kiakarod próbálni többször, akkor az azt jelenti, hogy eddig sem voltál hetero, csak eddig nem jött elő. Így legalább lesz egy jó napod és tisztában leszel a dolgokkal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!