Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódom a pasim volt csajához, miért?
Figyelt kérdés
Egy furcsa kérdéssel fordulnék hozzátok. Először is, amit tudnotok kell, az az, hogy nekem fiatal korom óta állandóan volt kapcsolatom (fiúval), és mindig teljesen kielégült voltam. Most van egy barátom már másfél éve, és minden tökéletes köztünk, őrülten szerelmesek vagyunk egymásba. Viszont a volt barátnője sokszor felbukkan (egy társaságban vannak), és akarva-akaratlanul látnom kell őt. Nincs köztük semmi, de engem mégis idegesített. Észrevettem, hogy gyakran gondolok rá, nézegetem a képeit, és egy nagyon furcsa érzés fog el. Utálom őt, minden rosszat mondok róla magamban, szóval tipikusan úgy viselkedek mint egy féltékeny barátnő, viszont miközben nézem a képeit, beindulok, és akármennyire is szidom őt, kívánom őt, és elkezdek fantáziálni róla. Amikor találkozunk vele, akkor se tudom levenni róla a szemem, egyszerűen úgy vonz, mint egy mágnes, és annak ellenére hogy nem bírom őt, mert a barátom ex csaja, iszonyatosan lefeküdnék vele. Ez mennyire normális? Miért vannak ilyen érzéseim? Pedig soha semmilyen leszbikus élményem nem volt :( Ja és nem,3-asról szó sem lehet, még csak az kéne, hogy újra összemelegedjenek :D 21/L2016. szept. 30. 22:33
1/5 anonim válasza:
Nekem is így indult, aztán végül lecseréltem a Bélát az exbarátnőjére. 20/L
2/5 anonim válasza:
Ez azért van mert valószínűleg biszex vagy csak eddig nem tudtad
3/5 A kérdező kommentje:
és hogyan tudtad meg, hogy a volt barátnőnek tetszel? hogyan közeledtetek egymáshoz?
2016. okt. 1. 00:09
4/5 anonim válasza:
Elég fura, ilyt még nem hallottam. :D Jó filmsztori lenne. :D Nehéz ügy.. Talán egy közös iszogatásnál hívd félre a csajt és mndd el neki. Egyszer élünk! Hátha ő is pikánsnak tartja ezt. :D
5/5 anonim válasza:
filmben pontosabban meseben mar van ilyen... :D Korra legendajaban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!