Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Most jöttem rá, hogy leszbikus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most jöttem rá, hogy leszbikus vagyok, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval nekem nem ez az első ilyen eset, hogy egyszer csak rájövök valamire, teljesen váratlanul...

És ez a leszbikus dolog is így jött, váratlanul.

Csak az a gond, hogy nem akarok leszbikus lenni!!

Eddig csak fiúkkal szexeltem, de összeállt a kép, hogy valójában... a lányok tetszenek.

Mikor kicsi voltam, és minden velem egykorú lány "szerelmes volt" vmelyik fiúba, én soha semmit sem éreztem. És az egyik barátnőmmel lett majdnem az első csókom. -.-" És valamiért nem bántam volna...

Alsóban mindig fiúkkal barátkoztam, pedig nem voltam fiús, mindig csinosan voltam felöltöztetve, és sok fiúnak tetszettem, mindig bevallották :3 de én csak a barátjuk akartam lenni. Együtt homokoztunk, autóztunk, háborúsat játszottunk, meg fogócskáztunk, és volt ezer babám(mert a nagypapám külföldön dolgozott, és minden útjáról hozott egyet), de azokkal meg nem játszottam annyit, inkább öcsémnek adtam őket, és ő játszott is velük szerencsére :)

De a babákat is szerettem, hosszú, derékig érő hajam volt, kis ruhákban jártam, és előbb utóbb kitaláltam, h tetszik vki, de mindig feltűnően rosszul választottam :///

Például rendszerint az a vége a kapcsolataimnak, hogy otthagynak, és valahogy csalódok, de nem azért vagyok szomorú, mert elhagytak, hanem azért, mert úgy érzem, egy fontos barátomat veszítettem el. És mindig olyan fiút választok, akivel jó beszélgetni, nem olyat, aki a barátnőim szerint "helyes", vagy ilyesmi...

Mindig olyat választok, aki nagyon férfias, sose olyat, aki picit is lányosabb. Tudom, ez nem szép, de sajnos vagy sem, így szoktam választani. Ehhez jön, hogy valamiért mindig kifogom a picit rosszabb srácokat. Akiket általában kerülni kellene. Nem tudom ennek lehet e köze a dologhoz, de gondoltam leírom.

És több sráccal is megpróbáltam, de nem tudok elélvezni. Eddig (és am most is) szégyelltem, de ha elmegyek, az azért van, mert becsukom a szememet, és lányokra gondolok. Nagyon felizgat :/// De ha normális vagyok, és nem szexelek, akkor meg nem akarok lányokkal lenni, viszont például, ha látok egy lányt, és bejön, mm, ha olyan, mint akikre szex közben gondolok, akkor, hát... elég kellemetlen érzés.

És én még sosem voltam lánnyal, nem is mertem erre gondolni, mert anyum pl leszbikus(bár ő ugye értelemszerűen később jött rá), és én nagyon nem kedvelném, ha az lennék, de most akkor az vagyok? Nekem eddig nem esett le, de most félek!!!

Így már értem, miért nem jöttem be a fiúknak a korosztályomból... nyilván nem voltak jók a reakcióim... az idősebbek tuti a kihívást látják mögötte :D

És így már értem, miért a küzdősportokat szeretem, ill csinálom, és miért van sok fiús dolgom.... de ez akkor sem jó.

NEM AKAROK SENKIT SEM MEGBÁNTANI,DE NEM AKAROK LESZBI LENNI!! De így már értem, miért nem izgulok fel a fiúktól, és miért viselkedek néha olyan furán. Tudom, hülyeség, hogy eddig nem gondoltam erre, de valahogy nem esett le. És annyira vágyom arra, hogy egy csajjal legyek, és neeeeeeeeeeeeeeee, nem akarom mégse. Nem tudom ez mennyire érthető...

Egy fiúval akarok együtt lenni, de nem izgulok fel tőlük. :( És nem tudom, akkor mégis hogyan lehettem szerelmes... nem vágom, nem értem, nagyon rossz :(((((

És még azt is tudom, milyen lányok jönnek be nekem!!! Nem akarom!!!

Mit csináljak? Meg lehet ezt vhogy változtatni?

Nagyon félek!!! Mi lesz így azzal, amiről eddig álmodtam?

Nemrég lettem 19, és lány vagyok persze.

Kérlek adjatok tanácsokat! Nagyon szeretnék hetero lenni, és elnézést kérek még egyszer mindenkitől, aki elfogadta ezt, boldog vele, és most úgy érzi, valami sértőt írtam neki! Magam ellen irányul, nem ellenetek, ne haragudjatok!!

2016. szept. 30. 17:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%
Hiába küzdesz ellene. Ha elzárod magad lányoktól, akkor is előjön. Meg úgyis jönni fog egy csaj, aki teljesen megőrjít és akkor már nem lesz kérdés.. :)
2016. szept. 30. 22:48
 12/20 anonim ***** válasza:
82%
Mi lenne ha anyukaddal is beszélnek erről végülis talán tudna ebben segíteni.
2016. okt. 1. 08:10
 13/20 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha anyukaddal is beszélnél erről végülis talán tudna ebben segíteni.
2016. okt. 1. 08:10
 14/20 A kérdező kommentje:

Írtam h van olyan hogy vki választja,anyum is ilyen. És apám után csak nőkkel volt,most is barátnője van. E mellett ezt is mondja magáról,szóval tuti az.

És nem jön olyan lány... mondom h a fiúknak vagyok szerelmes,a lányok csak szex közben izgatnának.

Pszichológus meg nem kell,azok csak el akarják ezt fogadtatni. Én meg nem akarom elfogadni.

2016. okt. 1. 08:34
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

"Pszichológus meg nem kell,azok csak el akarják ezt fogadtatni."

Nem feltétlenül. A pszichológusnak az a célja, hogy te ezt a dolgot lerendezd magadban, és elégedett legyél.

"Én meg nem akarom elfogadni."

Miért nem? Meg amúgy is azt mondod, hogy egy lány csak szex közben izgatna. Miért? Próbáltál már valaha lányokkal randizni? Ilyen nagy tapasztalatod van a lányokkal való szerelem terén?

2016. okt. 1. 11:34
 16/20 A kérdező kommentje:

"Nem feltétlenül. A pszichológusnak az a célja, hogy te ezt a dolgot lerendezd magadban, és elégedett legyél. "

Mikor anno beszélgettem egy-egy pszichológussal, és mondtam neki, hogy anyum leszbikus, és szerintem ez undorító, akkor meg akartak győzni minden áron, hogy elfogadjam. Nem sikerült... sosem fogom ezt elfogadni.

Nem akarom!

"Miért nem? Meg amúgy is azt mondod, hogy egy lány csak szex közben izgatna. Miért? Próbáltál már valaha lányokkal randizni? Ilyen nagy tapasztalatod van a lányokkal való szerelem terén?"

Hallottad azt a kifejezést már, gondolom, hogy "homofób", "homofóbia" stb... na, hát én utálom a melegséget. Nem magát az embert, hanem, hogy valaki így szexel, vagy ilyen emberek vonzzák, akik azonos neműek. Szerintem gusztustalan.

És többször is volt, hogy egy lány akart velem randizni, igen. Nagyon erőszakosak, és kiakadnak, ha nemet mondasz. Márpedig azt várhatják, hogy én bármelyikükkel is elmegyek valahova... Szerintem undorító, és nagyon visszataszító, hogy azt hiszik, csak mert lány vagyok, igent mondok. Nem értem miért kell megfogniuk a mellemet, vagy miért jönnek olyan közel... ez nekem nem jön be. Nem is akarok így ismerkedni velük!

És már elmondtam: FIÚKBA VAGYOK SZERELMES!!! Egyszer sem tetszett meg úgy lány, hogy éreztem iránta valamit. Csak szexuálisan izgatnak. Nagyon örülök, hogy csak erről van szó, ha tudnám miért van az, hogy ez történt, tennék ellen. Ha bármit tehetnék, akármit, én megtenném, mert undorodom ettől. Ennyi. Hidd el, sosem leszek szerelmes egy lányba. Ez ultra gáz lenne.

2016. okt. 1. 12:26
 17/20 anonim ***** válasza:
Nos, ez esetben tényleg problémáid vannak.
2016. okt. 1. 14:29
 18/20 anonim ***** válasza:
69%

nem tudom én soha nem akadtam ki, ha nemet mondtak meg az az igazság sokszor mintha nem is mernének vagy nem akarnak azt mondani, mert nem tudják hogy kezelni a helyzetet a hetero nők... mellét meg soha nem fogtam meg senkinek így random és ha ruhát próbálnak is előttem elfordulok, nem leselkedek... sőt még aki tudom, hogy hetero részegen le akar smárolni, még azt is udvariasan visszautasítom... viszont tényleg sok olyan lehet, amit mondasz, amit meg amúgy sajnálok, hiába van aki normális, ha többség idióta és rossz képet fest rólunk... :(

amúgy ha ilyen vagy nyugi, semelyik leszbikus nem akar majd elmenni veled sehova, vagy amint megtudják, hogy ilyen vagy :)

egyébként mikor az undorítóról van szó, érdemes elolvasni a saját írásod...

azt meg igazából nem tudom mit tudsz csinálni, mondtam már, legyél fiúval és végülis el is élvezel velük szóval nem értem mi a problémád...

és nem nem tudsz lányba szerelmes lenni, hanem nem akarsz, nevezd már nevén a gyereket kérlek, köszönöm...

aki meg korábban felhozta a heteroromantikus homoszexuális hülyeséget neki is megemlíteném, hogy azt a homofóbok találták ki maguknak, akik félnek felvállalni és beismerni a melegségüket... mert ők sem akarnak szerelmesek lenni a saját nemükbe... ilyen nincs, hogy testileg vonz ott a kiváló személyisége mellé és nem tudsz belé szerelmes lenni.... olyan gyakoribb, hogy személyiség az szerelem, de testileg nem... konkrétan ezt nevezik barátságnak...

2016. okt. 1. 14:49
 19/20 anonim ***** válasza:

Tehát:

Egyszer csak hirtelen rájöttél, hogy leszbikus vagy?

Izgatnak a nők, de ugyanakkor undorodsz ettől az egésztől, és nem tudnál nőhöz érni?

Megtennél bármit, csak nehogy leszbikus legyél?

Főleg az utolsó kommentedből vált egyértelművé számomra, hogy te nem leszbikus vagy, hanem homoszexuális kényszergondolataid vannak. Aki ettől szenved, az nem tudja eldönteni, melyik nemhez is vonzódik valójában, állandóan ezen agyal, miközben erősen szorong és inkább bármit megtenne, csak nehogy homoszexuális legyen. Az is jellemző, hogy úgymond villámcsapásként jön elő a semmiből a gondolat, minden előzmény nélkül, hogy "te jó ég, én leszbikus vagyok"!

Küldök linkeket angolul, nézd meg őket (magyarul sajnos borzasztó kevés infó van erről a jelenségről).

[link]

[link]

Ha beírod a google-ba, hogy "hocd" (homosexual obsessive compulsive disorder, vagyis rögeszmés-kényszeres zavar homoszexuális gondolatokkal), akkor több találatot is kiad.

Olvasd el ezeket, és ha igaznak érzed magadra, akkor egyrészt megnyugodhatsz, hogy nem vagy leszbikus, másrészt viszont van egy mentális betegséged, amiből meg lehet gyógyulni minden további nélkül! Bármi további kérdésed van a témával kapcsolatban, keress nyugodtan privátban. Én ebből gyógyultam meg.

2016. okt. 2. 22:52
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem gondolod hogy azért undorodsz tőle, mert képtelen vagy elfogadni magad? A melegséget meg azért utálod alapból mert ez nevelődött beléd a társadalom, esetelg vallás útján.
2016. okt. 3. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!