Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Most minek mondhatom magam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most minek mondhatom magam?

Figyelt kérdés

Azzal tisztában vagyok, hogy biszex Vagyok.

De a jövőben nem szeretnék érintkezninterneten férfi nemiszervvel. Viszont járnék fiúval.

Lánnyal pedig bármit csinálnék.

Most leszbikus vagyok, vagy egy olyan biszex akit jobban érdekelnek a lányok?

A válaszokat előre is köszönöm:)

2016. szept. 25. 07:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Biromantikus homoszexuális?
2016. szept. 25. 07:42
 2/10 anonim ***** válasza:
4%

"A jövőben nem szeretnék érintkezninterneten férfi nemiszervvel."

Eddig hogyan érintkeztél az interneten férfi nemiszervvel?? :FFFF

"Viszont járnék fiúval".

Na most aztán végképp nem értelek de szerintem b@uzi vagy!!

2016. szept. 25. 07:42
 3/10 A kérdező kommentje:

2-es.

Ne haragudj, telefonról tettem fel a kérdést, és kijavitotta a szótár magától.

Így lenne a helyes: nem szeretnék a jövőben semmikor férfi nemiszervvel érintkezni.

2016. szept. 25. 07:59
 4/10 anonim ***** válasza:
4%
Járj velem-asszonynak meg szólok
2016. szept. 25. 09:02
 5/10 anonim ***** válasza:
97%
Ha nem szeretnét többé férfival szexelni, akkor szerintem inkább leszbikus.
2016. szept. 25. 09:20
 6/10 anonim ***** válasza:
5%
Fiúval meddig mennél el?
2016. szept. 25. 09:21
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is a biromantikus homoszexuálisra szavaznék, de ez függ sok mindentől. Függ attól, hogy hány éves vagy és mióta jöttél rá, hogy érzel a lányok iránt (is). Én pl. annó évekig hitegettem magam, hogy nekem menne férfiakkal is, még akkor is, ha amúgy taszít a nemi szervük, a testszőrzetük, a hangjuk, az illatuk..stb. Később rájöttem, hogy nekem lelkileg sem menne férfival, így végül is eljutottam a homoromantikus homoszexuálisig, ami már lefedi a valóságot. Barátkozni persze tudok velük, bár nőkkel az is jóval könnyebben megy.

Ennek ellenére én nem tartom szükségesnek, hogy foggal körömmel küzdjünk azért, hogy az ember beskatulyázza magát, hogy mi is ő valójában. Nem az a lényeg, hogy mi a szexuális orientációd, hanem hogy jól érzed-e magad a bőrödben. Sokáig azt hittem, hogy ha nem tudom megnevezni, hogy mi vagyok akkor az nincs és nem kell/nem lehet elfogadni. Az embereknek azonban bőven elég volt, hogy barátnőm van. Aztán egy elég mély állapotomban az egyik haverom összeismertetett egy leszbikus lánnyal, akivel nagyon jóban lettünk, neki pedig sikerült elérnie, hogy megbékéljek magammal. Mikor pedig elfogadtam magam, akkor az is jobban kitisztult, hogy akkor most nem bi vagyok, hanem leszbikus.

2016. szept. 25. 11:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok, de engem van amikor a férfi nemiszerv is izgat csak ritkábban. Emiatt mindig aggódok, hogy most lezbikus vagyok-e, aztán meg ismét a pasikra izgulok. Ez nálam változó, már nagyjából meg is szoktam. De ha a pasikra is izgulok, akkor is nagyon válogatós vagyok velük kapcsolatban, ritka az olyan pasi, aki bejön. A lányoknál gyakoribb, de néha ott is szoktam válogatni. Szerintem is biromantikus homoszexuális vagy. Elvégre érzelmeket még táplálsz fiúk iránt, ha mást nem is. Sok sikert, hogy elfogadd magad! :)
2016. szept. 25. 12:21
 9/10 egybaba ***** válasza:

Van olyan is hogy a másik lelke fog meg, a személyisége , nem a teste. Ilyenkor lehet szerelmesnek lenni mindkét neműbe. itt részletesen le van írva mi micsoda

[link]

2016. szept. 26. 23:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Ezzel én is így vagyok, és biromantikus leszbikusnak hívom magam ^^
2016. szept. 30. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!