Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem mondhatom el senkinek....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem mondhatom el senkinek. Akik tudják, megmondták a véleményüket, és már nem merem szgyenbe hozni magam, hogy, miért nem hallgatok rájuk?

Figyelt kérdés
Hosszú, mivel itt akár ismerős is olvahat, nem merek írni semmit. Igazi barátnőm van is, nincs is, ő leköpne, ah megtudná, méh mindig visszatáncoltam. Bőven érett korú nő vagyok. Lassan 2 éve, társkeresőn figyeltünk fel egymásra. Hiába éreztem, vagy tudtam, nem ezt keresem, nem tudtam legyőzni magam, és sok jót, okosságot is kaptam tőle. Én mit adtam, semmim nincs, csak önmagam,a kevés fizetésem, felnőtt gyerekeim, élik az életüket. És van depresszió. Azokot itt úgyse írom le. Hagyomásnyos életből jöttem, az ővé ezzel merőben ellentétes. 90%-ban egyedül voltam, vagyok, az eltöltött idő csúnya cirkuszokká fajulta közös albérletben. Mert ő sokkal okosabbm nem tudok felnőni hozzá. Elköltözésemet utolsó ondatával váltotta ki, a többit nem írom le, mert szégyen. Utolsó mondat, sms-ben, jellemtelen, púpos görcs. Eltelt 1-2 hét, őrlődtem, bennem hol a hiba, benne mi volt a jó. Hívott, hívtam, beszéltünk, találkoztunk, szeret, elfogad...jót akar, fogadjam el a segítségét...(közös albérlet, az élet felén túl)......titkolom a gyerekeim előtt család előtt, mert sírva, félig megőrülve jöttem el a fájdalomtól. És a kapcsolat egy süti, egy kévé, egy milyen napod volt, hogy haladsz a munkáddal, mikor mész, hány hét múlva jössz erre...ebben kimerül. És nincs másra kilátás. Wellness, igen, szóba hozta, el is vinne, de utána vissza fog csapini. Hosszú hétvége....nekem semmi. Öres, szomorú. Ennyi évesen, magány. Ez az igazság. A leírt mondatot feledni em tudom. Ő új lapról beszélt, a múlt törölve, Az nincs. Csak a jelen, és előre nézünk. pics, mivel nő vagyok. görcs, mert kivannak az idegeim, a jellemtelen???? soha nem volt igaz, az ellenkezője igen. És van nem épp esztétikus hát, egy amúgy esztétikus nőn. Minek írtam? Igazából, még azt sem tudom, mert ez is olyan, amit önmagamnak kell lezárni, vagy szó nélkül venni a következményeit, ha nem tudok leszakadni. Nagány. Találd meg a kicsiben a szépet! Kösz. Én még attaól is sírok, hogy milyen szép, és ennyi az élet? Meló, altató, ébredés, kék az ég, vagy esik....minden egyedül, ha őt elküldöm. Akinek van kedve válaszolni, mindenképp elolvasom. Csak ne legyen ismerős, mert leszaladok a födgolyóról

2016. márc. 10. 14:44
 1/10 A kérdező kommentje:
érett korú, csinosnak mondott, halálosan szomorú, és tele-tele félregépelésekkel
2016. márc. 10. 14:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én végig szenvedtem az írást, de mivel semmi konkrétumot nem írtál le ezért fogalmam sincs mi a szitu, azt sem értem mi a bajod. Lehet neked ez teljesen egyértelmű, de nekem ez egy zavaros katyvasz. Ha attól félsz, hogy valaki ismerős meglátja akkor rossz helyre írtál kérdést....ha írsz konkrétabb dolgokat akkor szívesen válaszolok értelmesebbet..
2016. márc. 10. 14:52
 3/10 A kérdező kommentje:
jellemtelen púpos görcs......maradjak ennyiben. el kéne felejtenem, azt mondta. nem megy. van normélis nő, aki ezek után talpon tud maradni? katyvasz...ne írja, ha félek az ismerőstől.....igen, butaség volt ide írnom, vagy bárhova, a katyvasz pedig rátett még egy lapáttal, de azért köszönöm. a negatívum is vélemény, abból is tanulnom kell
2016. márc. 10. 15:06
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A legoszintebb joindulattal, szerkesztoi tapasztalttal a hatam mogott nem ertem, hogy mit szeretnek mondani.

Nem bantasbol irom, nyelvtanilag nem all ossze es nem csak a helyesirasi hibak miatt, hanem az egesz valami omlesztett dolog. Bennem az merult fel az olvasas kozben, hogy akkor te egy masik nobe vagy szerelmes, akivel a dolgok nem mukodnek, megbantott, nem tudod kiheverni, nyilvan van valakije es nem mered elmondani senkinek a sztorit?

2016. márc. 10. 15:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

És akkor most pontosan úgy mégis mi a lófa­szt akarsz kérdezni vagy megtudni? Sajnálom, hogy szomorú vagy, de se füle, se farka annak, amit leírtál.

Kérlek, fogalmazd meg egy kerek, értelmes, írásjelekkel ellátott összetett mondatban, és becsszóra megpróbálunk tanácsot adni.

2016. márc. 10. 16:08
 6/10 A kérdező kommentje:

Törölni akartam mindegyik választ, mert a hajam égnek áll a válaszoktól.

A nem merem elmondani a családomnak, azt arra írtam, hogy az anyukám, távoli barátnőm, azt mondták, ha egy nőt ily módon megaláznak, az nem normális, ha szóba áll az illető férfival. ÉN szóba álltam. Oké, belátom, hibásan írtam, nem egyértelmű, mert hülye lennék kiadni magam vad idegen embereknek, de kíváncsi lettem volna, hogy a nő, meddig alázkodhat meg egy férinak, csak mert kiszolgáltatott helyzetben van. Tény, az úri ember is csak albérletig vitte, és az anyagiaskodást nem én kezdtem. Erre kihozzák a levelemből, hogy leszbikus vagyok....én inkább azt mondanám fordított esetben, hogy enyhén szólva naív, buta, akarattalan?! Vagy mégis szeretem, vagy győz a magánytól való félelem. Nem tudom. mert valójában egyiknek sem tartom magam. Na átnézem, hány hibával írtam

2016. márc. 10. 18:03
 7/10 A kérdező kommentje:

A helyesírási hiba, és a gyors félregépelés között elég nagy különbség van!

Komoly szerkesztői tapasztalat....erre meg én nem tudok mondani semmit, pedig van diplomám

Fura. 3 válaszadó, nem sok, de egyik se értett semmit. Pedig a női logika, lélek talán a zaklatott mondatokat is valahol érthetővé tehette volna. Vagy kérdezzek meg férfikakat? Nem kérdezem, mert nekik tetszeni akarok, tetszem is, de úgy látszik, pucéron már egy görbe hát elég a megalázáshoz

2016. márc. 10. 18:11
 8/10 A kérdező kommentje:

"És akkor most pontosan úgy mégis mi a lófa­szt akarsz ..."

Helyesíráysi hiba. Pontosabban elgépelés. De a lófasz, az nem számít, mondom én ezt nagy szerkesztői tapasztalat nélkül

2016. márc. 10. 18:25
 9/10 anonim ***** válasza:

Nézd így hogy ezt azt írtál már kezd értelme lenni. Azért hitték (először én is) hogy egy nő a probléma mert azt írtad hogy : Igazi barátnőm van is, nincs is, ő leköpne, ah megtudná, méh mindig visszatáncoltam. Bőven érett korú nő vagyok. Lassan 2 éve, társkeresőn figyeltünk fel egymásra....

Ha így olvasod te hogy értelmezed?

Tehát ha jól értem amúgy csinos vagy csak görbe a hátad és ezt a képedbe vágta a pasi ezen megsértődtél szétmentetek, depresszió miegymás majd most újra összejöttetek de nem szán rád időt.

Ha ez a helyzet akkor egyet kell értenem az ismerőseiddel. Attól függetlenül hogy miket vágott a fejedhez és hogy ez mit okozott a lelkeddel nem ezért baj hogy vele vagy. Van ember aki szereti ha bántják. A gond az hogy ez téged zavar és hogy igazából most is tojik a fejedre. Szerintem valaki akinek helyén van a lelki egyensúlya és az önbecsülése nem tűri ezt el csak azért hogy legyen valakije. Emellett a depresszió kezelhető ha orvoshoz jár az ember és nekem úgy tűnik rém labilis vagy szerintem érdemes lenne felkeresned valakit.

Mindezektől függetlenül te is tisztában vagy mindazzal amit én itt leírtam csak vagy nem akarod beismerni vagy nem tudom pontosan mi is a helyzet. Mindenesetre tudod hogy ez így kaki és mégsem lépsz. Szerintem kapcsolat függő vagy és a csávó élvezi hogy van valaki akivel össze lehet feküdni akit elő lehet kapni a szekrény aljából ha épp kell. Szerintem ha valakinek ezt engedi az önbecsülése az nem épp az erős jellem ismérve.

De szinte vakon alkottam véleményt és abban se vagyok biztos hogy jól értelmezem-e a történteket szóval ilyen szemmel olvasd végig.

2016. márc. 10. 20:56
 10/10 anonim ***** válasza:

Én még most sem értem.

Kérdező, borzalmasan rosszul fogalmazol. Tagolás, szerkezet nélkül. Szégyen rád, ha érett korú nőként ennyire vagy képes.

2016. márc. 16. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!