Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerencsésnek mondhatom magam hogy férfinak születem, mert így nem zaklatnak a nők?
4-es
És mégis kinek kéne ebben megtalálni azt a bizonyos középutat?
Hát a nőknek.
Valaki mondta volt, hogy a legtöbbet az árulja el rólad, hogy hogyan bánsz azzal, akivel nem "kell" jól bánnod.
A társkereső nők ez alapján az emberiség legalját képviselik.
Vajon miért nincs bennük annyi tisztesség, hogy ha valaki vette a fáradtságot és írt neki, 5 szóra méltassák.
Nem kell férfiként tekinteni rá, urambocsá esélyt adni neki. Nem.
Csak emberszámba venni, amiért megtette azt, amit minden nő megkövetelne.
Én ma kizárólag olyan netes társkeresőre jelentkeznék fel, ahol minden felhasználót kötelez a szabály, hogy válaszoljon minden megkeresésre, különben véglegesen bannolják(és pénzt sem kapna vissza egy centet sem).
#5 van ilyen oldal? O.o
X6, nem is kell levelezni velünk szánalomból, de egy "bocs, de nem vagy az esetem" sablont küldhetnének a nagy hallgatás helyett.
Miért kéne küldeniük? Nem az a munkájuk, hogy társkeresőzzenek. Miért vennék el a SAJÁT IDEJÜKBŐL, amit fordíthatnának másra (pl azokra a pasikra, akikkel leveleznek vagy alvásra, olvasásra, edzésre stb) azt a napi 15-20 percet? Szerintem semmi értelme nincs ezt az etikett szabályt társkeresőkre alkalmazni. Jó, ha személyesen odajön hozzám valaki és leszólít, és nem valami annyira nevetséges szöveggel és kiállással, hoyg megszólalni sem tudok a röhögőgörcstől, akkor természetesen meg fogom neki mondani kevesen, hogy bocsi de van barátom / nem vagy az estem / nincs időm kapcsolatra / nem vagyok túl az exemen / ami épp az indokom. Nem gond. De nem is szólít le napi 50 ember az utcán.
Most gondolj bele, azért társkeresőzik mert sokat dolgozik, egyéb dolga van, stb. Este végre végigdől az ágyán a telefonjával, felmegy társkeresőre és miközben az egyik kezével nassolgat valamit vagy éppen a vacsoráját eszi, a másikkal hüvelyujjal görgeti az üzeneteket. Mind az 50-et megnézi, és eldönti, hogy egyik sem érdekli és inkább megy aludni. Vagy az egyik szimpi és neki majd visszaír.
Ha kötelező lenne ezekre a levelekre válaszolni, hülye lenne bármelyik kelendőbb nő is társkeresőzni. A jobb csajok közül amúgy is az van fent, akinek nincs ideje személyesen, az meg nem fogja erre pazarolni az idejét. Aki meg kevesebb levelet kap, azt se kötelezheted rá, csak azért, mert neki kevesebb időt venne el a napjából.
Az már a te saját személyes problémád, hogy a te napodból elment az idő azzal, hogy ráírtál. Nem ő kérte, hogy TE írj neki üzenetet. Lehet, hogy ő is ráír srácokra, akik tetszenek neki, amikor épp olyanja van. Mondjuk hétvégén vagy szerda este van több ideje, akkor gép előtt van és vadászik, amúgy meg csak átfutja az üzeneteket.
Milyen alapon lenne kötelező visszaírni? Hidd el hogy elég sok nő így társkeresőzik.
Hát egy nagy lófasxt barátom, igenis kötelességük!
Hogy mikor kért meg, hogy írjak neki?
Abban a percben, mikor regisztrált.
Nem fogom sajnálni a nassolás meg az időhiány miatt.
Ha egy bálba elmegy és valaki felkéri, hát ott sincs az a módi, hogy elfordul, mintha nem lenne ott senki, nemde?
Igenis vannak bizonyos emberiességi és társadalmi szabályok és nem csak a férfiakra vonatkoznak ezek.
Amíg a társkeresők világában a te általad felvázolt "jaj, most nasizok, nincs egy pilcsim se, törlöm, mintha nem is egy ember lenne a szavak mögött, hanem valami állat vagy gép" attitűd lesz érvényes, én a közelébe se megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!