Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerencsésnek mondhatom magam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerencsésnek mondhatom magam?

Figyelt kérdés
Sokszor hallom hogy minden lány errol álmodik ami nekem megadatott. Alig töltöttem be a 16ot amikor össze jöttem egy 24 éves férfival. Ő volt nekem az első minden téren. Ennek már lassan öt éve, és ami napig együtt vagyunk és együtt is élünk és imadjuk egymást.Meg akarja kérni a kezemet de én nem feltétlen érzem azt hogy nekem hozzá kéne mennem, nem azért mert nem szeretem mert imádom csak nem feltétlen szeretnék meg megeskudni meg kicsit tartok attól is hogy meg fogom bánni vagy éppen más felé fogok vagyakozni úgy mond hogy milyen lehet mással?!
2015. dec. 22. 11:28
 1/7 A kérdező kommentje:
Meg néha bele gondolok hogy a kapcsolatok nagy része mert nem működik. Ez az öt év nekünk olyan simán ment én szerintem.Pedig nem gondolom magam jó csajnak.Az ismerőseim nagy része meg már a második harmadik pasi vagy csalt fogyassza miota mi együtt vagyunk.
2015. dec. 22. 11:32
 2/7 Kenzo Tenma ***** válasza:
94%
Sosem értettem, hogy mi ez a milyen lenne mással dolog. Mégis milyen lenne? Azt írtad, hogy imádod, akkor feltételezem, hogy minden téren jól teljesít a kapcsolatotokban, akkor miért is kéne más?
2015. dec. 22. 11:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen... És hülye vagy amiért felmerül benned,hogy vajon milyen lenne mással. Akkor nem szereted igazán õt. Mi 4 éve együtt vagyunk De soha eszembe nem jutott,hogy esetleg másra fogok vágyni vagy nem akarnék hozzámenni a páromhoz.
2015. dec. 22. 11:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Menj hozzá, ne veszítsd el :)!
2015. dec. 22. 11:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Csak te ismered a kapcsolatodat és az érzéseidet. Sok rossz példát lehet látni, ezek miatt érthető, ha meginogsz. Nekem van egy ismerősöm (nő), aki tartós élettársi kapcsolatban él, gyerekek is vannak már, de babonásan fél a házasságtól hasonló okokból, és nem esküdnek meg a párjával, szerencsére mindkettőjüknek jó így, úgyhogy nincs vita.

A másik az, hogy nagyon fiatal voltál, amikor összejöttetek, és ritka az ilyen korban létrejött tartós kapcsolat, nyilván nem ezt látod te sem magad körül. És még most is nagyon fiatal vagy, már felnőtt, de még alig felnőtt.

Beszélj erről a pároddal, ezeket meg kell tudni beszélni.

Ha életre szóló a kapcsolatotok, akkor szerencsésnek mondhatod magad, ez tény, de hogy az legyen, ahhoz mindketten kelletek, és nem csak úgy, hogy sodortatjátok magatokat az árral, hanem aktívan alakítsátok is, aktívan vegyetek részt a közös életetekben.

2015. dec. 22. 11:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem. Mert ott van a kérdésed végén: "milyen lehet mással"

Ez kimaradt az elmúlt 5 évedből. Bár még bepótolhatod. De ha nem teszed, akkor egész életedben bánni fogod. De a te dolgod.

2015. dec. 22. 12:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha ennyire jól megvagytok, akkor nyilván ti nem az elválós kategória lesztek! Amúgy meg megmondom én milyen lehet mással: 90%, hogy kiábrándulsz, aztán meg vissza akarod sírni magad a mostanihoz. Kell ez neked?
2015. dec. 22. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!