Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan szerencsésnek mondhatom magam a barátnőm miatt?
Azt mondják ismerősök, barátok, hogy megfogtad az isten lábát és ne ereszd el. Ugyanis olyan nő mint a párom, szinte nincs is. Valóban?
Ugyanis én elég duci csúnya fiú vagyok a párom meg állítólag nagyon csinos. Pénzem sincs. Sőt még határozatlan is vagyok. A párom önzetlen, mindig az a fontos ami nekem jó. Tényleg mindent megadunk egymásnak. 4 éve vagyunk együtt és most akarja megkérni a kezem, de én sokszor úgy gondolom, nem kéne lekötni magam, vannak még normális lányok rajta kívül. De barátaim szerint nincs. Valóban álomvilágban élnék. Nem ilyenek a mai nők
Én nem is tudok válaszolni a kérdésre mert épp sokkos állapotba kerültem!
A nő nem kéri meg a férfi kezét, legalábbis normális esetben nem... ez a férfi dolga, és akárki akármit mondd, a nők erre vágynak, és nem fordítanák meg a szerepet soha.
24/F
9-es
Férjemnek én kértem meg a kezét, ha ennyire töketlen, hogy nem volt képes megkérni a kezemet, akkor majd én :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!