Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most jöttem rá, hogy leszbikus vagyok, mit csináljak?
Sziasztok!
Szóval nekem nem ez az első ilyen eset, hogy egyszer csak rájövök valamire, teljesen váratlanul...
És ez a leszbikus dolog is így jött, váratlanul.
Csak az a gond, hogy nem akarok leszbikus lenni!!
Eddig csak fiúkkal szexeltem, de összeállt a kép, hogy valójában... a lányok tetszenek.
Mikor kicsi voltam, és minden velem egykorú lány "szerelmes volt" vmelyik fiúba, én soha semmit sem éreztem. És az egyik barátnőmmel lett majdnem az első csókom. -.-" És valamiért nem bántam volna...
Alsóban mindig fiúkkal barátkoztam, pedig nem voltam fiús, mindig csinosan voltam felöltöztetve, és sok fiúnak tetszettem, mindig bevallották :3 de én csak a barátjuk akartam lenni. Együtt homokoztunk, autóztunk, háborúsat játszottunk, meg fogócskáztunk, és volt ezer babám(mert a nagypapám külföldön dolgozott, és minden útjáról hozott egyet), de azokkal meg nem játszottam annyit, inkább öcsémnek adtam őket, és ő játszott is velük szerencsére :)
De a babákat is szerettem, hosszú, derékig érő hajam volt, kis ruhákban jártam, és előbb utóbb kitaláltam, h tetszik vki, de mindig feltűnően rosszul választottam :///
Például rendszerint az a vége a kapcsolataimnak, hogy otthagynak, és valahogy csalódok, de nem azért vagyok szomorú, mert elhagytak, hanem azért, mert úgy érzem, egy fontos barátomat veszítettem el. És mindig olyan fiút választok, akivel jó beszélgetni, nem olyat, aki a barátnőim szerint "helyes", vagy ilyesmi...
Mindig olyat választok, aki nagyon férfias, sose olyat, aki picit is lányosabb. Tudom, ez nem szép, de sajnos vagy sem, így szoktam választani. Ehhez jön, hogy valamiért mindig kifogom a picit rosszabb srácokat. Akiket általában kerülni kellene. Nem tudom ennek lehet e köze a dologhoz, de gondoltam leírom.
És több sráccal is megpróbáltam, de nem tudok elélvezni. Eddig (és am most is) szégyelltem, de ha elmegyek, az azért van, mert becsukom a szememet, és lányokra gondolok. Nagyon felizgat :/// De ha normális vagyok, és nem szexelek, akkor meg nem akarok lányokkal lenni, viszont például, ha látok egy lányt, és bejön, mm, ha olyan, mint akikre szex közben gondolok, akkor, hát... elég kellemetlen érzés.
És én még sosem voltam lánnyal, nem is mertem erre gondolni, mert anyum pl leszbikus(bár ő ugye értelemszerűen később jött rá), és én nagyon nem kedvelném, ha az lennék, de most akkor az vagyok? Nekem eddig nem esett le, de most félek!!!
Így már értem, miért nem jöttem be a fiúknak a korosztályomból... nyilván nem voltak jók a reakcióim... az idősebbek tuti a kihívást látják mögötte :D
És így már értem, miért a küzdősportokat szeretem, ill csinálom, és miért van sok fiús dolgom.... de ez akkor sem jó.
NEM AKAROK SENKIT SEM MEGBÁNTANI,DE NEM AKAROK LESZBI LENNI!! De így már értem, miért nem izgulok fel a fiúktól, és miért viselkedek néha olyan furán. Tudom, hülyeség, hogy eddig nem gondoltam erre, de valahogy nem esett le. És annyira vágyom arra, hogy egy csajjal legyek, és neeeeeeeeeeeeeeee, nem akarom mégse. Nem tudom ez mennyire érthető...
Egy fiúval akarok együtt lenni, de nem izgulok fel tőlük. :( És nem tudom, akkor mégis hogyan lehettem szerelmes... nem vágom, nem értem, nagyon rossz :(((((
És még azt is tudom, milyen lányok jönnek be nekem!!! Nem akarom!!!
Mit csináljak? Meg lehet ezt vhogy változtatni?
Nagyon félek!!! Mi lesz így azzal, amiről eddig álmodtam?
Nemrég lettem 19, és lány vagyok persze.
Kérlek adjatok tanácsokat! Nagyon szeretnék hetero lenni, és elnézést kérek még egyszer mindenkitől, aki elfogadta ezt, boldog vele, és most úgy érzi, valami sértőt írtam neki! Magam ellen irányul, nem ellenetek, ne haragudjatok!!
Ajj ne kérj ennyiszer bocsánatot..
Ha leszbikus vagy ismétlem HA (Tehát féltételes mód) akkor sem dől össze a világ. Kicsit várj vele és egy idő után ráfogsz jönni h ki érdekel és ki nem.
Ha szeretnél róla beszélni akkor talán megengedem h rá írj.
Sz.
Szia
Nekem kettő nagyon jó barátnőm leszbikus. Nagyon sokat beszélgettem velük a témáról. Elején megmondva szerintem nem vagy leszbikus, csak lehet, hogy többször is csalödtál már... Figyelj! Az említett barátnőim 20 felett vannak (20,29), de nem szexeltek fiúval. Mert egyszerűen nem bírják elviselni a gondolatot sem, hogy egy férfivel legyenek. Alsós korukban tudták, valahogy megmagyarázhatatlanul, hogy ők a lányokhoz vonzódnak. Eznem ilyen rájövök dolog, hanem egy erős tudás, érzés, ami nem csak úgy jön. Nagyon sok fiús lány van, és nem mind leszbikus.
Szerintem próbálj meg kicsit megnyugodni. Nem tudom, hogy mennyit segítettem, gondoltam írok, hiszen barátnőim révén sokat beszélgettünk ezekről a dolgokról.
És amúgy sokmindenbe bele lehet sokmindent magyarázni,szóval amiket leírtál nem támasztják feltétlenül alá a dolgot.
23 N
Köszönöm a válaszaitokat! :)
Én se hittem eddig, h az vagyok, de ma így rájöttem... :/// Nem akarok az lenni :(
ne haragudj de nagyon cuki ez a gay panic :D
amúgy nem biztos, hogy az vagy, fiúk szerintem bénák, fogalmuk sincs mit kell csinálni egy nővel, hogy elélvezzen... ha meg jók lettek volna nem kezdesz el nőkről fantáziálni szex közben...
miért nem akarsz leszbi lenni?
amúgy én 18 évesen jöttem rá, hogy valami nem oké velem, párkapcsolatban voltam akkor már 2 éve egy fiúval... 4 évvel később mentünk szét, utána úgy voltam, hogy nem szeretnék többet pasit és ahogy kielemeztem magam rájöttem, hogy a testük egyáltalán nem vonz...
amúgy meg ha nem akarsz leszbi lenni, nagyon nem tudsz mit csinálni, életed végéig együtt leszel majd egy sráccal, akivel valóra váltod az álmaid, amik voltak anno a társadalmi elvárások miatt, aztán meg közben belül lehet végig boldogtalan leszel... de mint írtam a korábbi partnerekkel is lehetett gond, majd jön a nagy ő
hát SZERINTEM te heteromantikus homoszexuális vagy. de ez csak feltevés.. attol függ hogy voltál/vagy szerelmes lányba? mert ha nem akkor elvileg jol gondolom és sztem eléggé megszívtad(már bocs) de azt is figyelembe kell venni hogy már lefeküdtél fiúval és élvezted (hiába gondoltál közben lányokra). Így mondjuk heteromantikus biszexuális lennél ugyhogy logikusan a fiuknál kéne még maradnod. Igazán sajnállak hogy nem tudod magad elfogadni de azt is eltudom képzelni hogy alapból vagy homoszexuális vagy, de a társadalom deformált úgy hogy fiúkkal legyél és valószínüleg a sok jó tapasztalat miatt bírtad ki eddig... azt mondom próbálkozz egyetlen egyszer egy lánynál(gondolom szeretnéd titokban tartani de ez a mai világban nem nagy nehézség)aztán ha élvezed magát a párkapcsolatot és szerelmesnek érzed magad akkor a legjobb amit tehetsz hogy elfogadod magad mert még öngyilkosságba kergeted magad :(
bocs a sok zagyvaságért csak épp írás közben gondoltam végig
#5 nagyon féltem, hogy sokan leoltanak miatta.... köszi, hogy te sem csináltad ezt :3
az a baj, hogy(tudom ez ciki/elítélendő, de ez az igazság) sok/több fiúval próbáltam már, és én nem hiszem el, hogy mindig lányokra gondolok közben...
ha magamnak csinálom akkor is...
ez nem lehet a fiúk hibája, nem? :'((((
azért nem akarok leszbi lenni, mert nem így terveztem
sosem akartam, és mindig nemet mondok ha egy fiú felveti a hármast, v arról érdeklődik, a lányok is tetszenek e?
és hát nehéz lenne mindent elölről kezdeni, azt se tudom hogy kell odamenni egy lányhoz o.O
olyan rossz
#6 nem zagyvaság, köszönöm szépen az írásodat, csak fogalmam sincs róla, mi az a heteromantikus homo-/biszexuális... van ilyen? o.O
szociológia órán meséltek arról, hogy nem a genetika, hanem a hormonok, a magzati korban kapottak, határozzák meg, hogy vki hetero v homo lesz, de még azt is, hogy passzív, v aktív... ennyit mondtak... illetve azt, h a homoszexualitás 20% hormon 80% választás, úgy értve, h a melegek 20%-a tényleg annak születik, 80% pedig valamilyen hatásra válik azzá
itt nem arra gondolnak, hogy lát egy meztelen azonos neműt és fall in love :D hanem pl olyan szintű dolgokra, mint mikor vki hívő, de találkozik a pedofíliával és ezért nem lesz utána az, mi több, ateista, v istentagadó lesz(ez most olyan példa, ami annak az erősségét szemlélteti, h mi van az alapból heterónak születettekkel, amiért homo-k lesznek...) de inkább folyamatokra kell gondolni....
viszont ezt a romantikus dolgot nem hallottam soha.. elmondod?
Te figyelj, ha voltál srácba szerelmes, nem vagy leszbikus, amx biszex.
A hetroromantikus homoszexuális meg azt jelenti,h ogy érzelmileg a pasik, testileg anő vonzanak. ettől nem leszel leszbi. Amúgy meg ne haragudj meg, de túlrinyáldo az egészet. Senki nem választhatja meg, kibe szeret bele, ki és mi vonzza az ágyban, ez nem akarás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!