Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lanyokat, noket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lanyokat, noket kerdeznem! Ha nem szeretitek a fiukat, a parotok miert ugy nez ki mint egy ferfii?

Figyelt kérdés
2016. aug. 21. 11:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%
Nőies vagyok és a nőies nőket szeretem. Nem lehet általánosítani amúgy!
2016. aug. 23. 16:02
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Kis szösszenet: Egyszer beszélgettem egy nagyon fiús kinézetű, fiúsan viselkedő, igazi "szoknyapecér" leszbikus haverommal, elhangzott a szájából, hogy "ki ne szeretné, ha megdugják? Én imádom!" Pedig elsőre talán azt se mondaná meg róla egy "tapasztaltabb" se, hogy ő TÉNYLEG lány.

Attól, hogy valaki nem éppen nőies, sőt, már-már férfias, attól még (ha nem transszexuális), ugyan úgy nő, nem farok van a lába között, mellei vannak, nőként szexel, nőként érez, és úgy is gondolkodik.

Fiús lány vagyok én is, a barátnőm nőies. Voltak fiús és lányos barátnőim egyaránt, de mind nők voltak, olyan külsővel, ahogy jól érezték magukat.

Vannak fiús dolgaim, szexuális téren is, de ezek nemhinném, hogy "butch-aberrációk". Csak így érzem jól magam, kb. kiscsoportos korom óta.

22/L

2016. aug. 24. 21:57
 13/15 Fricu1 válasza:
0%

Talán azért, mert valahol legbelül érzik, hogy a férfi mellett van a helyük..(és viszont)

De ez nem bántás, vélemény

2016. aug. 28. 08:12
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Jó ostoba vélemény édesem :)
2016. aug. 28. 18:03
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

És hogy szoktatok szexelni?

Az megvan mint a filmeken, h összedörzsölitek a lukatokat, meg a klitót?

2016. aug. 28. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!