Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lanyokat, noket kerdeznem! Ha nem szeretitek a fiukat, a parotok miert ugy nez ki mint egy ferfii?
Érdekes... a férfias jellegű leszbikus NŐKET már szinte férfinak mondják a gúnyolódok, azonban ha valaki tényleg férfi akar lenni, hormonokat szed stb, azt kapja mindenhonnan "sose leszel igazi férfi"...
Ki érti ezt.
A férfias leszbikus nők (akik nem akarnak férfiak lenni), még mindig nők. Kész.
Attól,hogy valakinek rövid a haja és nem habos babos ruhácskákban jár még nem lesz férfi.
Joey Tempest-re se mondjuk,hogy úgy nézett ki,mint egy nő,pedig hosszú haja volt és még sminkelt is.
Én speciel a lányos lányokat szeretem.
Amúgy attól, hogy valaki fiús, még ugyanúgy lány marad kapcsolatban is, meg az ágyban is.
A párom nem néz ki úgy, mint egy férfi, köszönöm. :) Igaz nőiesen rövid a frizurája és a lezserebb cuccokat szereti. És?
Aztán meg van, aki a full lányos lányokat szereti. Szóval hülyeség a kérdés.
Na, az én párom az fiús! Rövid, fiús haj, fiú ruhák, több fiúsabb vonás, mint női. De teljesen nő és az is akar maradni! Nőként szeretkezünk és talán a hisztije is női. Nekem lányos létemre, ez jön be. Együtt vásároljuk a ruháit is, így szeretem.
Ez olyan, mint hetero kapcsolatban van akiknek a szoknyás, mondjuk eléggé kikent lányok jönnek be, másoknak a szolídabb megjelenésű lányok. Heteroknál is vannak azért fiúsak és lányosak. :)
Az én párom nem úgy néz ki mint egy férfi, köszi a kérdést :D
Vagány frizurája van, és lezser cuccukban jár. De lányos vonásai vannak, gyönyörű finomka arca, és a másodlagos nemi jelleg alapján egész biztos 100%-ig nő, hidd el. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!