Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szeretitek ha ki nyalják a popsitokat?
Figyelt kérdés
Sok lánytól ha meg kérdezem azt mondják nem , fúj. De ha késöbb sor került rá nem mondta ,h ne Egyik sem. Sőt!!! :)2013. dec. 29. 13:29
1/13 anonim válasza:
Egy úriember nem kérdezi, hanem csinálja.
3/13 anonim válasza:
Hát ez elég undorító. Nem érezném magam attól jobb nônek, ha a popsimat nyalnák.
Szerintem gusztustalan.
4/13 anonim válasza:
nálunk van wc papír nekem jó az köszz
5/13 A kérdező kommentje:
Én szivesen csinálom szerintem semmi sem gusztustalan amit a másik élvez.
2013. dec. 29. 13:35
6/13 Galaxis. válasza:
Én nem a nyelvemmel de az újaimmal szoktam neki simogatni szex közben. és élvezik :D
7/13 anonim válasza:
Jó, akkor ha a másik élvezi, ha a szádba szarhat, akkor az sem gusztustalan?
8/13 A kérdező kommentje:
Nem a kakit én sem birom. Nem is erről szólt a kérdés.De vannak ilyenek is akik ezt is meg teszik. :)
2013. dec. 29. 13:39
9/13 anonim válasza:
Már sorry, de szoktam fürödni...
Ott is ugyanolyan bőr van, mint a testem többi részén, vagy mint a férfiaknak a farkukon...
Ez mitől lenne gusztustalanabb?
Én imádom, amikor a párom orál közben "eltéved", közben pedig az ujjak a punciban...
Aki nem szereti, ne csinálja... ennyire egyszerű... :)))
De attól ne tartsuk már gusztustalannak azt, aki igen, ha kérhetem! :)
2-es voltam...
10/13 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben igazad van 2 es. Nincs ezzel semmi baj. egyébként nagyon sokszor előfordult már nálam,h addig mondta a lány,h undoritó mig ki nem probálta. mert még nem is volt része ilyesmiben.És az az igazság ,h ahogy én láttam nagyon nagyon évezte.
2013. dec. 29. 13:49
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!