Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LloydLord kérdése:
Leszbikus lányok! Szexszeltetek már fiúval?
Figyelt kérdés
2016. aug. 6. 22:19
3/18 anonim válasza:
Nem értelmetlen a kérdés, hiszen sok mindennel tudja magát a lány kielégíteni. Kipróbálhat különböző eszközöket például és sokan ki is próbálnak. Ennyivel tényleg kipróbálhatják, legfeljebb nem azt élvezik benne, hogy fiúval csinálják, hanem csak magát az érzést, ahogy kielégülnek tőle.
4/18 anonim válasza:
Én írtam hogy értelmét veszti.
Bármelyik leszbikus megmondja hogy nem vozódik szexuálisan egy férfihoz sem.
Ha úgy lenne akkor biszexuális lenne.
Értelemszerűen.
5/18 anonim válasza:
Nem veszti értelmét a kérdés!
Van ez a TÁRSADALMI ELVÁRÁS - nak nevezett csudálatos dolog. Olvass néhány blogot, történetet, vagy akár itt nézz kicsit jobban szét, megtudod, hogy sok leszbikus lány nem úgy indított, hogy letisztultan meleg. A TE nagyon elnyomja őket, főleg ha olyanok a szülők, barátok is. Ezért belemennek a kamasz meleg lányok hetero kapcsolatokban, ami jócskán rájuk nyomja a pecsétet, mivel legbelül nagyon is jól tudják, hogy ők igazából melegek, és ez egy kényszer helyzet.
6/18 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem #2-es válaszoló, hogy vonzódnak-e a fiúkhoz, hanem, hogy szexszeltek-e már eggyel is.
2016. aug. 6. 23:19
7/18 anonim válasza:
#1 vagyok: Miért is pontoztak le, ha tisztán, egyszerűen és velősen válaszoltam a kérdésre?
8/18 anonim válasza:
9-es
Ne sírj már a %-ok miatt, nem kapsz érte semmit sem :)
Itt dívik a szimpátiaszavazás.
9/18 anonim válasza:
Nem a százalékok érdekelnek, csupán kíváncsi voltam, mi helytelen volt abban az egyetlen egy szóban, ami válaszolt arra a kérdésre, hogy lefeküdtem-e fiúval. :)
10/18 anonim válasza:
Nem biztos, hogy minden lezbikus lány egész életébe csak a nőket szerette, egyik ismerősöm 20 éves kora körül fogadta el, hogy lezbi, de előtte volt srácokkal is, még nem ismerte teljesen magát. Szóval helytálló a kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!