Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy nőt 6-7 cm-vel és másfél cm (kb. ) átmérővel kielégíteni?
Figyelt kérdés
Segédeszközt nem akarok, a kezem meg akkora, mint egy alsósé.Vannak erre technikák?2016. aug. 4. 00:18
51/66 anonim válasza:
Még mindig nem sikerült? Vagy te vagy nagyon ügyetlen vagy a csajod túl telhetetlen xD
54/66 anonim válasza:
Mi értelme van ennyiszer kiemelni ezt a kérdést? Nem bántásból kérdem, tényleg érdekel. Ha gondolod privátba is írhatsz.
55/66 anonim válasza:
#54 Azért emeli ki állandóan, hogy figyeljünk rá, mert ő egy stone butch, hűha... Mintha bárkit is érdekelne hogy mit dugdos a barátnőjébe.
56/66 anonim válasza:
3 év alatt nem tudsz kielégíteni egy lányt? Jézusom? Miért jelölöd még ki ezt a k*rv* kérdést??
58/66 anonim válasza:
#57 Szerintem is kezd idegesítő lenni.
Kedves kérdező, egy nőt nem olyan nehéz dolog kielégíteni, ha van egy kis sütnivalód akkor sikerül.
Mellesleg nem dobott a csaj ennyi idő után? én kb az 5 sikertelen együttlét után kidobtalak volna. Egyértelmüen nem tudtok kommunikálni egymással.
60/66 anonim válasza:
Szerintem ha elég fiatal a nő akkor biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!