Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy nőt 6-7 cm-vel és másfél cm (kb. ) átmérővel kielégíteni?
Köszi a jó tanácsokat, neked 7-es külön a bő választ. :)
A műanyaggal és nm érzek semmit, ő meg nem szereti. Mellesleg: ebben mi a beteg? (már aki írta, hogy beteg vagyok?) Nem értem...
Hát ha magamból indulok ki, akkor azt mondom igen... Vagyis én a két ujjat szeretem... :)
És tényleg ne ki-be, hanem a benn mozgasd az ujjad, mint ahogy írták is. :)
Mellé ha a szádat is használod, akkor szerintem tuti siker. :)
hm, tehát ebben a 4 hónapban nem sikerült még mindig kielégíteni? :D mert úgy írtad, hogy ő nem szereti a segédeszközt...
egyébként sokan leírták már, hogy odabent ne ki-be, hanem körkörösen vagy gyere ide mozdulat, meg csiklóhoz nedvesen hozzáérni és szinten többnyire a körkörös a nyerő, de ahhoz nem is kell hossz, de amúgy meg bentre sem...
Ne haragudj kérdező a műveletlenségemért, de pontosan melyik részed 6-7cm? Transz pasi vagy..? (privátban is szívesen várom a válaszokat,ott jobban észreveszem).
Egyébként az órák elején szorosan csücsöríts rá a csiklóra úgy, hogy a "makkját" tudd szívni. No és kitartó, hosszas impulzusokkal szívogasd. Had duzzadjon teli vérrel,legyen jó érzékeny neki ;-) Bár ez függ konkrétan a puncustól is,főként a csikló méretetétől.
A nyelveddel (vákuum)közben jobbra-balra mozdulatokkal csapkodhatod is, ha tetszik neki. Bár lehet hogy túl érzékeny lesz, ekkor a bőrrel fedett részét (kvázi a tövét) lökdősd. Remélem érthetően fogalmaztam.
Miért nem olvas senki kategóriát?
Egyébként szerintem is úgy lehet, ha közben a csiklóját is izgatod szájjal.
Ez a videó esetleg segíthet pár dologban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!