Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy lehet egy nőt 6-7 cm-vel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy nőt 6-7 cm-vel és másfél cm (kb. ) átmérővel kielégíteni?

Figyelt kérdés
Segédeszközt nem akarok, a kezem meg akkora, mint egy alsósé.Vannak erre technikák?

2016. aug. 4. 00:18
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
83%
#10: mert lehet a párja nem szereti. Pl. én sem engedném a sajátomnak, hogy olyat használjon, mert nekem ő kell, nem pedig egy férfi nemiszervről mintázott műanyag dorong. :)
2016. aug. 4. 09:31
 12/66 A kérdező kommentje:

Köszi a jó tanácsokat, neked 7-es külön a bő választ. :)

A műanyaggal és nm érzek semmit, ő meg nem szereti. Mellesleg: ebben mi a beteg? (már aki írta, hogy beteg vagyok?) Nem értem...

2016. aug. 4. 09:42
 13/66 anonim ***** válasza:
89%

Hát ha magamból indulok ki, akkor azt mondom igen... Vagyis én a két ujjat szeretem... :)

És tényleg ne ki-be, hanem a benn mozgasd az ujjad, mint ahogy írták is. :)

Mellé ha a szádat is használod, akkor szerintem tuti siker. :)

2016. aug. 5. 10:42
 14/66 anonim ***** válasza:
97%

hm, tehát ebben a 4 hónapban nem sikerült még mindig kielégíteni? :D mert úgy írtad, hogy ő nem szereti a segédeszközt...

egyébként sokan leírták már, hogy odabent ne ki-be, hanem körkörösen vagy gyere ide mozdulat, meg csiklóhoz nedvesen hozzáérni és szinten többnyire a körkörös a nyerő, de ahhoz nem is kell hossz, de amúgy meg bentre sem...

2016. dec. 3. 20:02
 15/66 anonim ***** válasza:
91%
Stone butch: olyan leszbikus, aki szeret örömet szerezni a partnerének az ágyban, ám ő maga nem szereti, ha megpróbálnak szexuálisan közeledni hozzá. Ez általában abból ered, hogy nem érinti őket jól, ha nőként bánnak velük az ágyban. Általában ők a legférfiasabbak a butch-ok közül, sokan közülük transzneműnek is vallják magukat, nem minden esetben fogadják el, hogy nőnek születtek.
2016. dec. 4. 21:13
 16/66 anonim ***** válasza:
31%

Ne haragudj kérdező a műveletlenségemért, de pontosan melyik részed 6-7cm? Transz pasi vagy..? (privátban is szívesen várom a válaszokat,ott jobban észreveszem).

Egyébként az órák elején szorosan csücsöríts rá a csiklóra úgy, hogy a "makkját" tudd szívni. No és kitartó, hosszas impulzusokkal szívogasd. Had duzzadjon teli vérrel,legyen jó érzékeny neki ;-) Bár ez függ konkrétan a puncustól is,főként a csikló méretetétől.

A nyelveddel (vákuum)közben jobbra-balra mozdulatokkal csapkodhatod is, ha tetszik neki. Bár lehet hogy túl érzékeny lesz, ekkor a bőrrel fedett részét (kvázi a tövét) lökdősd. Remélem érthetően fogalmaztam.

2017. márc. 11. 22:01
 17/66 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem olvas senki kategóriát?

Egyébként szerintem is úgy lehet, ha közben a csiklóját is izgatod szájjal.

2017. márc. 12. 11:03
 18/66 anonim ***** válasza:
30%
Az anál vonaton nincseeen fék😂
2017. márc. 19. 23:09
 19/66 anonim ***** válasza:
77%

[link]

Ez a videó esetleg segíthet pár dologban :)

2017. ápr. 2. 11:22
 20/66 anonim ***** válasza:
95%
# nők és a humor :D
2017. ápr. 28. 23:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!