Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy nőt 6-7 cm-vel és másfél cm (kb. ) átmérővel kielégíteni?
Figyelt kérdés
Segédeszközt nem akarok, a kezem meg akkora, mint egy alsósé.Vannak erre technikák?2016. aug. 4. 00:18
22/66 anonim válasza:
A hossz szerintem nem olyan érdekes, ne egy ujjal dolgozz, legyen 2-3. Az a legjobb, ha ujjazás közben a csiklóját is izgatod, akár kézzel, akár szájjal. Én elég gyorsan el tudok élvezni így.
23/66 anonim válasza:
hat en meg aztmondanam h eleg 1 darab ujj is ha nem osszevissza ujjazod hanem pontosan egy ujjnyira a hasfal fele belulrol nyomogatod a hasfalat. egyes vekonyabb lanyoknal a hasukon latszik ahogy belulrol nyomogatod. na az ott lesz a G pont ami olyankor elkezd luktetni. eleg felelmetes erzes mert egy nagy er fut ott ahogy luktet xd es igen kozben szajba a csiklo es a fenti valaszolok leirtak hogyan kell a szaddal dolgoznod szal sok sikert :D
24/66 anonim válasza:
Barátnőm ujjai is kb ekkorák mégis ki tud elégíteni. Csak a megfelelő taktika kell hozzá. Körbe-körbe mozgasd az ujjaidat (akár 3-4 ujjal is csinálhatod attól függően mennyire tágul)benne, meg fel-le és egyébként is a vagina első pár cmében vannak idegek, szóval nem gáz hogy nem hosszúak az ujjaid. 20/leszbi lány
25/66 anonim válasza:
Manapság a nőket nem a farokmérttel hanem a pénzel lehet kielégíteni!
26/66 anonim válasza:
ugye tudod hol a G pont? hát nem egy kilóméterre befele :D hanem a hasfal oldalán, tehát ha háton fekszik felfelé... éppen egy ujjnyira bent, szóval nem értem mi a problémád... egyáltalán nem értem, hogy lehetsz ennyire béna :)
óh és ott a csikló is, azt tudod hol van? vagy ehhez is térkép kell? :)
29/66 anonim válasza:
Fisting!
Amúgy mit jelent a stone butch?
30/66 anonim válasza:
nekem volt ilyen párom, mint te.
felizgatott ujjával, nyelvével, aztán jött a segédeszköz. ő is jól érezte magát, mivel transz volt és kiélhette a vágyait, én meg élveztem
többit elmondták már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!