Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A múltban gyűlölt engem egy leszbikus lány csak azért, mert én fiú vagyok, nagyon fáj ez az emlék és szeretnék új, pozitiv élményeket szerezni, mit tegyek? 23F
Szeretném leszögezni előre, hogy tisztelem és elfogadom a leszbikus lányokat, a meleg fiúkat, senkit sem szeretnék megsérteni és kellemetlenséget okozni. Igyekszem annyira megértő lenni, amennyire csak lehetséges.
Az történt, hogy a középiskolában volt egy leszbikus lány, aki gyűlölt engem, csak azért, mert én fiú vagyok. Próbáltam vele kedves lenni de folyamatosan sértegetett, becsmérelt, kötözködött velem és borzalmasan fáj nekem ez az emlék. Úgy viselkedett velem, mintha "bűn" lenne, fiúnak születtem. Gyakran vannak rémálmaim éjszaka, amikor fölkeres engem ez a bizonyos lány és ütlegel engem, vagy becsmérel.
Szeretnék végre lapozni és tiszta, új, pozitiv élményeket szerezni a leszbikussággal kapcsolatban. A barátaim 3 dolgot javasoltak nekem:
(1) Beszélgessek kedves leszbikus lányokkal, akik nem szeretnének engem bántani, mi több, barátságot is köthetek velük esetleg.
(2) Próbáljam megérteni, nem én vagyok a hibás, a hölgy volt konok és goromba.
(3) Mivel imádom a művészeket, próbáljam megfogalmazni érzéseim pozitív rajzok formájában, ahol megértenek és elfogadnak engem, szeretnek az emberek és nem bántanak.
Szeretnék végre föllélegezni és boldogan tekinteni előre. Ti mit javasoltok nekem?
Ha valós a történet és rajtad kívül más fiúkat nem gyűlölt ennyire, akkor hidd csak el, nem egyedül a nemed volt ott a baj:D
De én is azt látom ez inkább egy jól megfogalmazott nyáladzás, ami a legtöbb rendes lány ösztöneire hat, hogy megvigasztaljon :D
Hát a stilusod alapján nem azért utált téged, mert fiú vagy, hanem azért mert nyápic.
Figyi, őszinte leszek. Én nem utálom a férfialat, de meg van róluk (a nem túl pozitív véleményem) véleményem. Vannak ferfi barátaim is, látom a hibáikat, ahogy bizonyára ők is az enyémeket, de nem utálom őket.
Viszont ha egy magadfajta nyálgép próbálna nekem smútolni..annak biztos nem lenne jó vége :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!