Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A múltban gyűlölt engem egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A múltban gyűlölt engem egy leszbikus lány csak azért, mert én fiú vagyok, nagyon fáj ez az emlék és szeretnék új, pozitiv élményeket szerezni, mit tegyek? 23F

Figyelt kérdés

Szeretném leszögezni előre, hogy tisztelem és elfogadom a leszbikus lányokat, a meleg fiúkat, senkit sem szeretnék megsérteni és kellemetlenséget okozni. Igyekszem annyira megértő lenni, amennyire csak lehetséges.

Az történt, hogy a középiskolában volt egy leszbikus lány, aki gyűlölt engem, csak azért, mert én fiú vagyok. Próbáltam vele kedves lenni de folyamatosan sértegetett, becsmérelt, kötözködött velem és borzalmasan fáj nekem ez az emlék. Úgy viselkedett velem, mintha "bűn" lenne, fiúnak születtem. Gyakran vannak rémálmaim éjszaka, amikor fölkeres engem ez a bizonyos lány és ütlegel engem, vagy becsmérel.

Szeretnék végre lapozni és tiszta, új, pozitiv élményeket szerezni a leszbikussággal kapcsolatban. A barátaim 3 dolgot javasoltak nekem:

(1) Beszélgessek kedves leszbikus lányokkal, akik nem szeretnének engem bántani, mi több, barátságot is köthetek velük esetleg.

(2) Próbáljam megérteni, nem én vagyok a hibás, a hölgy volt konok és goromba.

(3) Mivel imádom a művészeket, próbáljam megfogalmazni érzéseim pozitív rajzok formájában, ahol megértenek és elfogadnak engem, szeretnek az emberek és nem bántanak.

Szeretnék végre föllélegezni és boldogan tekinteni előre. Ti mit javasoltok nekem?

2016. aug. 2. 08:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Nem értem miért okozott ez nálad ekkora lelki "problémát".

De nem minden leszbikus ilyen. :)

2016. aug. 2. 08:58
 2/16 anonim ***** válasza:
52%

pszichológus

figy mindenkinek vannak rosz emlékei. de mi az hogy rosszat álmodsz miatta? lelkileg elég sérülékenynek is tűnsz ahogy ezt leírod. tuti nem ez a te főbajod h egy leszbi utált. más dologban van a hiba.

2016. aug. 2. 08:58
 3/16 A kérdező kommentje:

8:58

Sajnos valóban túl érzékeny vagyok. Az a baj, hogy pont emiatt, sokan tudnak bántani is engem. Valaki észreveszi ezt bennem, belémtapos. Volt is egy olyan korszakom az életemben, amikor csak a rajz létezett számomra, belemenekültem a rajzolásba a fájdalmak elől. Ebből viszont elegem van és szeretném legyőzni a belső félelmeim, negatív érzéseim és élményeim.

Pszichológusom volt már korábban, vele is beszélgettem erről, ő is azt javasolta, próbáljak lapozni, illetve szerezzek új, pozitív élményeket az élet minden területén. Ha sikerűlne sok új, pozitiv élményt szereznem a leszbikusság kapcsán, könnyebben tudnék túllépni a dolgon.

Utálom a rémálmokat, főleg ez az egyik ok, amiért lapozni szeretnék. Gyűlölök izzadva, aggódva fölkelni belőlük. Éjszaka pihennem kellene, nem görcsölnöm és aggódni.

2016. aug. 2. 09:27
 4/16 anonim ***** válasza:
48%
Ennyire gyönge ürge nem igaz, hogy lehetsz xd . Nő létemre hasonlót voltam kénytelen elviselni, megélni, átélni egy homokóra f***szitól, mégsem reccsentem meg !!! Ez ami neked van valami más, ez egy komoly lelki gyengeség, betegség de kötve hiszem hogy a leszbi lány az okozója .
2016. aug. 2. 09:39
 5/16 anonim ***** válasza:
64%
És akkor most a pszichomókus szerint mi a terápia, kapjon a csecse közé egy leszbikus nő, vagy ???? xd
2016. aug. 2. 09:43
 6/16 anonim ***** válasza:
89%

#2:

Ez azért okoz nála "lelki problémát", mert ez a sztori azért lett kitalálva, hogy kedves kérdező sok-sok privát vár leszbikus lányoktól, akik vigasztalják majd, ő pedig erre fogja a farkát verni, hogy leszbikkel levelezget .. ennyi és pont.

2016. aug. 2. 09:46
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
7 látja jól, pont ahogyan én . Ekkora nyálas fröcsögést kérdező.
2016. aug. 2. 09:48
 8/16 A kérdező kommentje:

9:46

Nehezen tudom minősíteni ezt a kommentet. Elmondom őszintén a problémám, napokig gondolkodom, hogyan fogalmazzam meg, szeretnék végre lapozni, s azt kapom, hogy "szörnyeteg" vagyok. Nagyon szépen "köszönöm".

Szerintem ezerszer jobb, hogy foglalkozom végre a problémával, minthogy eltemetném magamban ismét a dolgot és hagynám, hogy marcangoljon tovább. Annak sok értelme lenne, nem? Természetes, hogy mindenkinek vannak problémái, csak sokan gyengék beszélni róla és "fiú vagyok, nem foglalkozom ilyen lelki dolgokkal" jelmondat alatt lesznek alkoholisták vagy cigifüggők. Köszönöm, de én inkább a beszélgetést választom, mint az ilyen fölösleges pótcselekvések.

2016. aug. 2. 09:52
 9/16 anonim ***** válasza:
Hát te már rég meghaltál volna ha azokat a dolgokat élted volna át amit én eddig. Keresd meg dr Csernust, majd az megsimogat téged aszem ...,,
2016. aug. 2. 09:54
 10/16 anonim ***** válasza:

#8:

Nem gyenge vagyok beszélni a problémáimról, hanem erős vagyok hozzá, hogy a piszlicsáré szarokat feldolgozzam és lerázzam magamról. Amennyiben valós a problémád, csatlakozom #9-eshez: te valóban meghalnál, ha az én problémáimat átélted volna már ... (#6-os voltam).

2016. aug. 2. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!