Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért nem képesek felfogni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem képesek felfogni MÉG MINDIG az emberek, hogy "meleggé nevelni" nem lehet valakit? Hogy ez születés kérdése és hogy ezt pl. meleg szülők nem tudják a gyerekbe nevelni?!

Figyelt kérdés

#meleg #Magyarország #leszbikus #sötétség gyereknevelés
2016. aug. 1. 18:16
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
60%

#8-as

Lehet, hogy a kerdezo erve santit, de a szerencsetlen nem o, hanem te vagy, aki nem tud kulturaltan vitatkozni.

Ertunk am mi a szovegelemzeshez :D az, hogy nem ertunk veled egyet nem azt jelenti, hogy butak vagyunk mint a fold. :D

Azert azt is elmagyarazhatnad, hogy egy gazdasagpolitikai fogalom, hogy kerul a kepbe nalad. (neoliberalizmus) #6-os valasz

En azert ervelek a genetikai meghatarozottsag mellett, mert meggyozobbek a bizonyitekok. De elkepzelhetonek tartom azt is, hogy a kornyezeti hatas es a genetiakai hatas egyuttesen hatarozzak meg egy ember nemi orientaciojat.

A neveles amugy egy tudatos folyamat, ahol celszeruen nevelnek valakit azza akive. Es az netto butasag, hogy valakit celszeruen melegge nevelnek. :D

Azt viszont nem tagadom, hogy a szocializacioja soran hatassal lehet a pszichoszexualis fejlodesere a kornyezete.

Annak meg amugy politikai okai IS vannak, hogy miert a neveles ellen ervelunk. Kifejtem neked szivesen. De le is hulyezhetsz, ha az jobban esik. :D

2016. aug. 2. 11:54
 12/31 anonim ***** válasza:
14%
a #7/10-es 3 soros válaszra meg nagyjából ezt próbáltam megvilágítani, persze nyilván sikertelenül, de más olvasóknak azért kiteszem. [link]
2016. aug. 2. 11:57
 13/31 anonim ***** válasza:
13%

Nem én hülyéztem le itt konkrétan senkit, ilyen nincs is a szövegben. A helyes szövegértelmezéssel azt kellett volna kiolvasni, hogy amikor írtam a "hülye" szót, azt nem én írtam magamról a melegek felé, hanem fordítva.

Általánosan azért nem lehet ilyenről vitatkozni, mert ha én hozom fel a másik álláspont bármilyen megközelítését, az nem fogja érdekelni őket, és én leszek lehülyézve csak azért, mert nem tetszik neki az állítás ténye. Tehát szerintük, aki nem ért velük egyet (én), az csak hülye lehet. Ezt írtam, de remélem most már tisztázódott. A kérdés meg egész egyszerűen így lett megfogalmazva, gyakorlatilag ebbe a kijelentésbe burkolva, ezért jogos ez a reakció.

Még le is írtam, hogy ha csak az lenne a kérdés, hogy nem lehet meleggé nevelni valakit, akkor ez helytálló is lenne, de a kérdező azt írja, hogy köze sincs hozzá. De, van, és szerintem már bőven van elég forrás és elemzési anyagunk ahhoz, hogy ezt megállapítsuk.

Ha nem így lenne, akkor szerinted mit jelent az apakomplexus? Az is születésből ered?

Annyi javítanivaló van benne, hogy valóban alakulhat már ki valami születés előtt is, ha úgy vesszük, hiszen a magzathoz is jutnak bizonyos kötődési szálak már, de szerintem etekintetben ez még elhanyagolható.

Mondok egy másik példát, ha valakinek a bátyja is extrovertált, az öccse is extrovertált, közösségi figura és nagy partyarc, de ő maga nem az, akkor ebből az következik, hogy ő úgy született? Nyilván nem, mind a 3-man ugyanolyan sírós, törékeny csecsemőnek születtek, ha most eltekintünk attól, hogy lehetnek durvább agyműködésbeli megkülönböztetések. Erre érdekes, kimondhatjuk, hogy az életvitele határozta meg, de számomra ugyanez a nemi identitás kialakulása is, meg egyébként, egy 4 éves ritkán kötődik szexuálisan bármilyen nemhez is. Az ő korukban még "gáz" is, ha tetszik nekik valaki.

2016. aug. 2. 12:14
 14/31 anonim ***** válasza:
14%

Aki nem tud érvelni, nem tud felfogni, nem tud értelmezni, és képtelen a saját orrán túl való gondolkodásra, az én számomra sokkal szerencsétlenebb, mint a pusztán egyet nem értők halmaza.

Ezek után hiába írod, hogy nem értetek velem egyet, mikor csak arról tesztek tanúbizonyságot, hogy 200* elismételt logikusnak vélt magyarázatot melegítetek fel, és bármilyen további érdemi válaszra, és a hitelt érdemlő álláspontra alkalmatlanok vagytok. Amikor nézitek a parlamenti közvetítést, ugyanilyen könnyedséggel vezetnek titeket az orrotoknál fogva, hasonlóan érzelmi szimpátiára épített szófordulatokkal, hatástkeltő mondatokkal, mert nagyon is jól tudják, hogy az sokkal hatásosabb. Ettől vagytok igazán ostobák, és magatokat minősítitek vele, hogy ehhez csak aszisztálni tudtok, ezt tájékoztatásul közlöm. :)

A neoliberalizmust, mint fogalmat a köznyelvben tágabb értelemben is szokták használni, hasonlóan a liberális kontra konzervatívval, főleg ideológiai és politikai körökben. Érzékelődik, ha a mostani politikai megosztottságokra és elvekre fókuszálsz, de ha történeti szempontból nézed a konzervatív felfogás inkább közel van ahhoz, ahol a nemek identitását inkább kötötték a másikhoz, nem szabadelvűen fogalmazták meg. Persze ettől még bele lehet kötni, de szőrszálhasogatás kategóriának tűnik a kérdés szempontjából.

Én nem ismerek semmilyen "meggyőzőbb bizonyítékokat", csak egy üres állítást olvastam ezzel. Ennyi, end of the line?

Nyilván célszerűen nem lehet meleggé nevelni valakit, de ezt csak te állítod be úgy, mintha bárki állítaná. Aki vallási meggyőződéssel próbál heterová kényszeríteni valakit, ott nem az a probléma gyökere, hogy mást erőltet, mint ami a gyereke valójában, hanem hogy egy balf.sz, és egyáltalán nem segít neki. Valószínűleg méginkább távolodni fog a szüleitől és a hajlamai megerősödnek. Amúgy a vallásosság és az ateista vita is egy rég kisiklott baromság, amikor ezen vitáznak. Totál nem a bibliára hivatkozás és az elfogadás kérdése fogja eldönteni, hogy mi az eredője, de ez is előtérben van és jelenleg meghatározóbb a vizsgálatokon alapuló kutatások helyett.

Amúgy, ha valaki frigid, vagy nőgyűlölő lesz, vagy feminista, az se "születés kérdése", teszem hozzá. Ennyi erővel akkor ne is beszéljünk szociopatákról, mert soroljuk mindet a pszichopatákhoz, hiszen biztos nekik is a génjeikbe lett minden kódolva.

A jelenleg itt is tapasztalható jelenséget meg nem tudom máshogy értelmezni, mint elvakult tökfejek csoportja, még ha ez annyira fáj is, hogy csak kontra butázni tudnak. Egyébként pontozzátok nyugodtan, továbbra is hidegen hagy, ti viszont magatokat minősítitek vele.

2016. aug. 2. 13:42
 15/31 anonim ***** válasza:
16%
Kedves elsőként #6-os, egyébként 76%-os válaszoló! Engedd meg, hogy szívből köszönetet mondjak, és virtuálisan kezet fogjak, amiért megkíméltél egy hosszas vitától, és helyettem is leírtad azt, amit 101-edjére már kissé nyűgösen fogalmaztam volna meg. A lepontozást pedig értékeld úgy ebben a témában, mint az igazad elismerését, mert az igazság fáj, ezért furcsa is lenne, ha a zöld kezet nyomkodnák az érintettek. :) Respect.
2016. aug. 2. 14:51
 16/31 anonim ***** válasza:
0%
De legalább megválaszolódott ez a kérdés :)
2016. aug. 2. 17:36
 17/31 anonim ***** válasza:
Az a homoszexuális, aki mindenben egyetért velem, pontozza le ezt a kommentet :)
2016. aug. 2. 22:39
 18/31 anonim ***** válasza:

Azért most ne vágd fel az ereidet emiatt, kedves 76%-os:D

Nem ér annyit...

Bár kíváncsi leszek meddig vergődsz még itt:D

Az ember azt hinné, nem áll le veled senki vitázni előbb-utóbb abbahagyod, de hogy ennyire ne tudd magad túltenni :DDD hát ez kész

2016. aug. 3. 00:07
 19/31 anonim ***** válasza:
0%
Hajjaj, rögtön megszólalt az egyik agyhalott. Vajon véletlen, hogy totál eltereled a szót, és attól teljesen független irányból próbálsz személyeskedve úgy beszólni, mintha hirtelen valami felsőbb szintre emelkednél? Hiába erőlteted, attól még mindig te vagy közelebb az érvágáshoz, ha valamit foggal-körömmel akarnál bizonygatni, amiről a lelked mélyén tudnod kell, hogy nincs értelme, emiatt pedig egy folyamatos hazugságban kell élned. Enyhén fogyatékos reakció, de persze ez megy, ehhez értesz :D
2016. aug. 3. 09:52
 20/31 anonim ***** válasza:

Vagy csak több eszem van, hogy nem állok le vitatkozni:D ki tudja..

Mégis te támadtál most, nagyjából minden ok nélkül :D

Szerintem te inkább magadat akarod győzködni, mert elhiheted, én téged nem akarlak meggyőzni semmiről:D úgyse menne... eléggé fanatikusa vagy az elgondolásaidnak.

Engem nem zavar, hogy ezt vallod, csak gondoltam felhívom a figyelmed, mennyire szánalmas amit itt leművelsz:D

Nekem végül is mindegy, csinálhatod... :D

2016. aug. 3. 21:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!