Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A fullheteró kinézetű leszbiku...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fullheteró kinézetű leszbikus lányok hol szoktak ismerkedni/ buliba járni? Megfordultok leszbikus bulikon, labriszos rendezvényen, esetleg meleg bárokban?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy belőlünk nem sok van, de hol talállak meg benneteket?

2016. júl. 25. 11:29
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Én eddig ilyen helyeken csak fiús csajokat láttam.

Voltak mérsékelten fiúsak és nagyon fiúsak.

Így amikor én lementem régebben párszor Alibibe, egyből rámugrottak egy csomóan.

Itthon szerintem nagyon kevés a nőies leszbi.

2016. júl. 25. 13:03
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Engem még sehol :'DD csak úgy volt eddig, hogy, a környezetemben lévő emberek tudják és ezáltal volt, hogy megtaláltak, de egyébként komplikált helyzet. :D
2016. júl. 25. 13:04
 3/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! Kb. erre számítottam , hogy ilyen helyeken Ti is csak fiús lányokat látattok...

Sajnos, hazánkban tényleg nagyon kevés a teljesen nőies leszbikus, ellenben más országokban sok nagyon szép meleg nő van. Az én megyémben (Baranya), én vagyok az egyetlen... Arra gondoltam , talán Bp. és környékén vannak, és talán ilyen helyen ismerkednek is, de úgy néz ki, mégse... Esetleg, akinek van jó tapasztalata, nyugodtan írhat még választ!

2016. júl. 25. 13:12
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Én magam is full heteró kinézetű, de vérbeli leszbikus vagyok.Magyarországon eddig 2 nőies nővel volt komolyabb kapcsolatom.rajtuk kívül nem nagyon találtam,sajnos... De itt külföldön tényleg meglepően szépek,nőiesek. Mégy egy jó ok,hogy ne menjek haza :-).
2016. júl. 25. 14:05
 5/23 anonim ***** válasza:
52%
Én is Baranyában lakom, és teljesen "nőies" vagyok, és én se találok más csinos leszbikus lányt. De lehet a korom miatt is, csak 15 vagyok. Szórakozóhelyre nem mehetek és nem is szeretnék, így teljesen tanácstalan vagyok.
2016. júl. 25. 14:15
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is inkább nőies vagyok, Pesten lakom, de valahogy a szórakozóhelyet kihagyom, meg nem is ismerek ilyen helyeket igazán.:D Bár a nőies alatt,pontosan nem tudom mit értsek már mert nekem mondták már, hogy nem vagyok az de annak is mondtak már. De a lényeg, hogy nehéz az ismerkedés mindenhogy:D
2016. júl. 25. 14:35
 7/23 A kérdező kommentje:
Hm, kedves Utolsó Válaszoló! Örülök, hogy Te is nőies lány vagy, de sajnos hozzám tényleg túl fiatal, mert én meg 29 leszek idén... ha legalább 18 lennél, simán ismerkednék Veled.
2016. júl. 25. 14:36
 8/23 A kérdező kommentje:
Mármint , a baranyai Válaszadómnak ment a kommmentem :)
2016. júl. 25. 14:38
 9/23 A kérdező kommentje:
Egy korábbi kérdésnél olvastam, hogy Pesten a Tütü meleg bárban szép, nőies leszbikusok is megfordulnak, sőt belőlük van ott több. Ez igaz? Akinek van tapasztalata erről a helyről, tudna írni róla? Köszönöm!
2016. júl. 25. 15:46
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Igaz én nem nőies vagyok ,de szeretnék ellent mondani ugyanis vannak az igenis szép, nőies lányok Pesten szórakozóhelyen .
2016. júl. 25. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!